TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anne ve bebekleri şimdi daha konforlu

Alsancak Devlet Hastanesi’nde anne bebek odaları yeni yüzüyle hizmete açıldı

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2014 07:39
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Anne ve bebekleri şimdi daha konforlu

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi Kadın Doğum Kliniği içerisinde açılan Anne-Bebek odalarında, doğum ve doğum sonrası bebek bakımı konularında daha konforlu sağlık hizmeti verilmeye başlandı.

GÜVENLİK VE HİJYENİK

Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi Kadın Doğum Kliniği içerisindeki Anne-Bebek odaları yeniden düzenlendi. Konforlu ve kaliteli hizmetin yanı sıra, annelere sağlık personeli tarafından  bebek bakımı, sağlıklı emzirme, anne sütünün önemi ve emzirme tekniği  konularında eğitimlerin verileceği tek kişilik odalarda; anneler için, bebeklerini rahat edebilecekleri pozisyonda emzirebilecekleri türde yataklar yerleştirildi. Hijyenik banyo düzenlemelerinin  yapıldığı odalara ayrıca annelerin ve refakatçilerin  keyifli zaman geçirebilmeleri için  televizyon, buzdolabı vs. konuldu. Bebekler için ise doğum salonundan anne yanına getirilirken kullanılacak,  güvenli ve şık dizayn edilmiş pusetler hazırlandı.

AYDA 10 BEBEK DÜNYAYA GELİYOR

Hastanelerinde ayda ortalama 10 bebeğin dünyaya geldiğini belirten Hastane Yönetici/Başhekimi Uz.Dr. Osman Uçmaz, “Kaliteli ve konforlu doğum salonu  ve odalarımızda, konusunda uzman hekim, ebe ve diğer sağlık çalışanlarımızla birlikte annelerimize ve bebeklerimize hizmet vermeye hazırız” dedi. (HABER MERKEZİ)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.