TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Aynı adresler, aynı çevreler”

Ankara Ulus'taki ilk Meclis'te konuşan Meclis Başkanı Cemil Çiçek, 1915’te yaşananlarla alakalı bir açıklama yaptı

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2015 07:39
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Aynı adresler, aynı çevreler”

Çiçek, “Son günlerde bazı şahıs ve parlamentoların Ermeni diasporasının ve arkasındaki güçlerin yürüttüğü iftira ve karalama kampanyasına şahit oluyoruz. Tek yanlı, önyargılı, tarihi gerçeklerden uzak, yok hükmündeki bu kararlarla bir tezgah kurulmaktadır. 1915'te Ermeni çetecilerinin eline silahı tutuşturanlar, günümüzde ülkemizi kana bulayan binlerce vatandaşımızın kanını akıtan teröristlere silah verenler aynı adresler, çevrelerdir” dedi.

“TEZGAH KURULMAKTADIR”

Çiçek, “Ülkemize, milletimize yönelik oyunlar saldırılar, kurulan tuzaklar bitmemiştir. Öyle anlaşılıyor ki bitmeyecektir. Değişik senaryolarla yenileri sahneye konmaktadır. Son günlerde bazı şahıs ve parlamentoların Ermeni diasporasının ve arkasındaki güçlerin yürüttüğü iftira ve karalama kampanyasına şahit oluyoruz. Tek yanlı, önyargılı, tarihi gerçeklerden uzak, yok hükmündeki bu kararlarla bir tezgah kurulmaktadır” diye konuştu.

Çiçek sözlerine şöyle devam etti: “1915'te Ermeni çetecilerinin eline silahı tutuşturanlar, binlerce, on binlerce vatan evladının masum kanın akıtılmasını tahrik edenler ile günümüzde ülkemizi kana bulayan binlerce vatandaşımızın kanını akıtan teröristlere silah veren her türlü desteği veren, eğitenler aynı adresler, çevrelerdir.”

“BAZILARININ ELLERİ KİRLİDİR”

Çiçek terör eylemlerinin ülkeye çok şey kaybettirdiğini ifade ederek, “40 yıldır kanlı terör eylemleriyle bize maddi, manevi çok şey kaybettirdiler. Şimdi de sözde soykırım yalanıyla yeni bir saldırı başlattılar. Bunun iyi anlamamız lazım. Bu kararları alanların bazılarının elleri kirlidir ve kanlıdır. Bunu bizim üzerimizde temizlemeye çalışıyorlar. Düşmanın oyununa gelen milletler tarih sahnesinden çekilip gitmişler. Enerjisini koruyan milletler tarihin öznesi olmaya devam etmişledir. Bizim de her zaman dinç, uyanık olmamız gerekir. Birliğimize ve dirliğimize kast edenlere fırsat vermemiz gerekir. Geçmişimiz elbette geleceğimizin referansıdır ama teminatı değildir” diye konuştu. (DHA/ANKARA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.