TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuklara yeni toplantı salonu

İzmir Taoğan ailesinin katkılarıyla, Salih İşgören İlköğretim Okulu'nda eğitim gören çocuklara yepyeni bir toplantı ve gösteri salonu kazandırıldıbip Odası ve hekim dostu Akd

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2014 15:33
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çocuklara yeni toplantı salonu

DAVUT İPEK

İzmir Tabip Odası ve hekim dostu Akdoğan ailesinin katkılarıyla, Salih İşgören İlköğretim Okulu'nda eğitim gören çocuklara yepyeni bir toplantı ve gösteri salonu kazandırıldı. İzmir Tabip Odası'nın seçimlerinin yapıldığı 2014 Mayıs ayı öncesinde Okul Aile Birliği ve Okul yöneticileri, Oda Başkanı Dr. Suat Kaptaner ile görüşerek, Salih İşgören İlköğretim Okulu’nda eğitim görmekte olan çocuklara modem ve yepyeni bir toplantı ve gösteri salonu kazandırmak istediklerini, bu konuda sosyal anlamda etkin olduklarını bildikleri Tabip Odası Yönetimi'nin katkıda bulunmasını talep etmişlerdi. Buna karşılık İzmir Tabip Odası üyeleri okula katkı sağlamak amacıyla toplandı ve gerekli bağış miktarını aralarında toplayarak okula hibe etti.

“ÖĞRENCİLERE DESTEK GÖREVİMİZDİR”

Tabip Odası Yönetim Kurulu, Oda binasına komşu olan ve seçim dönemleri başta olmak üzere her gereksinim duyulduğunda yardımcı olan Salih İşgören İlköğretim Okulu’na ve öğrencilerine destek olmayı bir görev sayarak önerilerini memnuniyetle kabul ettiklerini belirti. Oda seçimlerinin yapıldığı 11 Mayıs 2014 Pazar günü, Salih İşgören İlköğretim Okulu’nun dersliklerinde yapılan seçimlere katılan hekimler gönüllü bağışta bulundular ve gereksinim duyulan kaynağın 5 bin TL’lik kısmını karşıladılar. Kaynağın diğer kısmını ise, yine Oda Başkanı Dr. Suat Kaptaner' in girişimleri ile tedavi görmekte olan anneleri Semahat Akdoğan için hekimlere olan şükran borçlarını ve çocuklara olan duyarlılıklarını ifade etmek gayesiyle Akdoğan ailesinin karşıladığı bildirildi. Toplantı ve gösteri salonunun açılışında bir konuşma gerçekleştiren Dr. Suat Kaptaner şunları söyledi:“Bugün burada gerçekten son derece önemli bir iş için toplandık. Okul çağındaki çocuklarımızın, geleceğimiz dediğimiz çocuklarımızın eğitimlerine bir katkıda bulunmak amacıyla bu toplantı ve gösteri salonunun açılışı için buradayız. Bu çocuklar bizim geleceğimiz. Çocuklarımızdan tek isteğimiz, derslerine çalışmaları ve vatana hayırlı hizmetlerde bulunacakları konumlara gelmeleridir. Biz bu konu hususunda İzmir Tabip Odası olarak naçizane bir katkı sağlamak istedik. Çocuklarımıza ve okulumuza hayırlı olsun.” Çocuklara yeni bir toplantı ve gösteri salonu kazandırılmasına destek vermiş olan Semahat Akdoğan’a, okul müdürü Tevekkül Çoban’a, okul aile birliğine ve toplantı salonunun yapımı için gönüllü bağışta bulunan hekimlere teşekkür plaketleri ve çiçek verildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.