TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“CHP ezberleri bozdu”

CHP İzmir Milletvekili Adayları EGİAD’ı ziyaret etti. CHP’nin 2015 seçim bildirgesiyle ezberleri bozduğunu söyleyen Zekeriya Temizel, “Cumhuriyet Halk Partisi hazırladığı seçim bildirgesiyle ezberleri bozdu. İktidar partileri gündem belirler bizde iktidarı eleştirip dururduk. İlk defa bu durum yok. Söylediğimiz olay çok net” dedi

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2015 09:11
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“CHP ezberleri bozdu”

ANIL YIKGEÇ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Adayları ve İzmir İl Başkanı Bedri Serter, Ege Genç İş Adamları Derneğini (EGİAD) ziyaret etti. Ziyarette CHP’nin 2015 Seçim Bildirgesi’nin ekonomik projeleri hakkında İzmir Milletvekili Adayı Zekeriya Temizel, EGİAD üyelerine bilgi verdi. Programda CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, CHP İzmir Milletvekili Adayları Zekeriya Temizel, Kamil Okyay Sındır, Zeynep Altıok Akatlı, Ali Yiğit, Ali Kemal Elitaş, Tacettin Bayır, EGİAD Başkanı Seda Kaya ve EGİAD üyeleri hazır bulundu. CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, EGİAD’ın kurucusu olduğunu ve burada olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

“TÜRKİYE’NİN ÜRETEBİLİR HALE GELMESİ GEREKİYOR”

CHP’nin tarihindeki en başarılı seçim programı olduğunu söyleyen CHP İzmir Milletvekili Adayı ve eski Maliye Bakanı Zekeriya Temizel, “Türkiye’de iktidarların, kişiselleşmiş bir iktidara çevrildiği bir ortamda böyle bir ilke de bizim için bir onurdur. CHP’nin programı belki de tarihindeki en başarılı, sorunların çözümünde en etkili programdır. Türkiye’nin yeniden üretebilir bir hale gelmesi gerekiyor. CHP’nin programları bunu içeriyor” dedi. CHP’nin kendi gündemi olduğunu söyleyen Temizel, “Cumhuriyet Halk Partisi hazırladığı seçim bildirgesiyle ezberleri bozdu. İktidar partileri gündem belirler, bizde iktidarı eleştirip dururduk. İlk defa bu durum yok. Söylediğimiz olay çok net’’ diye konuştu.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.