TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karne hediyesi hayvanat bahçesi

Bayraklı Belediyesi Cengizhan Semt Merkezi'nde eğitim gören kursiyer öğrenciler biten öğrenimlerinin ardından yılsonu hediyesi olarak soluğu Sasalı Doğal Yaşam Parkı'nda aldı

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2014 07:24
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karne hediyesi hayvanat bahçesi

Bayraklı Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri Cengizhan Semt Merkezi'nde çeşitli kurslarda öğrenim gören çocukları unutmadı. Kurs gördükleri İngilizce, Türkçe ve matematik derslerini başarıyla bitirerek karne alan çocuklar yanlarında bir aile bireyiyle birlikte Sasalı Doğal Yaşam Parkı'na gitti. Karne hediyesi olarak 2 otobüs ile birlikte hayvanat bahçesine ziyarette bulunan çocukların sevinci gözlerinden okunuyordu. Doğal Yaşam parkını oluşturan yüzlerce hayvanı bir arada görme olanağı bulan çocuklar ailelerinin cep telefonlarıyla bu anları ölümsüzleştirdi.

Birçok çocuk hayatlarında ilk kez bir fil ya da zürafa ile karşılaşırken şaşkınlıklarını gizleyemedi. Aileleriyle birlikte farklı bir gün geçiren çocuklar Başkan Hasan Karabağ'a teşekkür etti.

FARKINDALIK YARATMAK ÖNEMLİ

Semt Merkezleri ile birçok aileye ulaştıklarını kaydeden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Meslek edinme kurslarından sağlık bilgilendirme toplantılarına kadar geniş bir yelpazede hizmet veriyoruz. Kültürel geziler düzenliyoruz. Bu gün de çocuklarımız için bir gezi düzenledik. Biten eğitim dönemleri adına onları tebrik ediyorum" dedi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.