TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"İktidar olmak için yola çıktık"

Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan’ın, yolsuzlukla suçlanan dört eski Bakanın Yüce Divan’a sevk edilmesine ilişkin oylamaya katılamadığı için medyada hakkında çeşitli haberlerin çıkması üzerine Anadolu Partisi İzmir İl Başkanlığında basın açıklaması yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2015 07:54
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
"İktidar olmak için yola çıktık"

Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan hakkında medyada çıkan haberlere ilişkin İzmir İl başkanlığında yapılan açıklamada; Emine Ülker Tarhan’ın yolsuzlukla suçlanan dört eski bakanın Yüce Divan’a sevk edilmesine ilişkin oylamaya katılmak için Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gittiği ancak baygınlık geçirmesi üzerine hastaneye kaldırıldığı söylendi.

İzmir İl binasında yapılan basın açıklamasına katılan Anadolu Partisi Seçimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şerif Avcı, Genel Başkanın Yüce Divana katılmak için TBMM’ye gittiğini ancak baygınlık geçirmesi üzerine hastaneye kaldırıldığını anlattı. Avcı, yapılan kontrollerde tansiyonun 22’ye çıktığının belirlendiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Beyin kanaması ve felç geçirmesi riskleri nedeniyle müşahede altına alınmıştır. Çarşamba ve perşembe günleri tansiyon sorununun devam etmesi üzerine hastanede yatarak tedavisi sürdürüldü. Böyle bir durumda Genel Başkanımıza yapılan linç girişimleri bizi çok üzmüştür. Bizim beklentimiz siyasi partilerin böyle bir durum sonrası ‘geçmiş olsun’ mesajları vermesi iken ne yazık ki bir linç kampanyası yürüttüler. Biz iktidar olmak için yola çıktık ve bundan korkuyorlar.”

Anadolu Partisi İzmir İl Başkanlığında yapılan basın açıklamasına, Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şerif Avcı, Genel Başkan Yardımcısı Yunus Yunusoğlu, İzmir İl Başkanı Hüsnü Baylav ve MKYK üyeleri katıldı. (İHA/İZMİR)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.