TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir güzel, hava daha güzel

Hafta sonunda hava sıcaklıklarının artması ile İzmirliler sokağa döküldü. Sahil bandını dolduran vatandaşlar yeni yapılan sahil düzenlemesi ile genişleyen yeşil alanlarda güzel havanın keyfini çıkarttı. Çoluk çocuk sahille akın eden İzmirliler imbat rüzgarının keyfiyle piknik yaptı, çay demledi stres attı

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2014 07:42
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir güzel, hava daha güzel

Feyzi MİRHANOĞLU - Uzun süren yağışlı hava ve rüzgarın etkisi hafta sonunda yerini sıcak ve güneşli havaya bıraktı. Uzun süredir sıcak havaya hasret kalan İzmirliler ise soluğu sahil şeridinde aldı. Konak Meydanı önünde yeni yapılan sahil düzenlemesi ile genişleyen yeşil alanlara akın eden vatandaşlar imbat rüzgarının keyfini çıkarttı.

ÇOCUKLARDAN TEHLİKELİ SERİNLİK ARAYIŞI

Sıcaktan bunalan çocuklar ise süs havuzlarında serinledi. Yetkililerin defalarca yaptığı uyarılara aldırış etmeyen çocuklar havuzları doldurdu. Çocukların çoğunluğunun Suriye’de ki savaştan kaçıp İzmir’e yerleşenler olduğu gözlenirken yetkililerin çocuklar müdahale etmemesi ise dikkat çekti. Yıllardır süs havuzlarının sağlık açısında birçok olumsuzluğa yol açabileceğini belirten yetkililer, süs havuzlarının içerisinden geçen kabloların ise hayati risk taşıdığını dile getiriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.