TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP sosyal medya hesaplarını kapattırdı

CHP, seçim öncesinde sosyal medyada “temizlik” yaptı. CHP logosu ya da adıyla açılmış tüm kişisel Twitter ve Facebook hesaplarının kapatılması için başvuru yapıldı. Twitter başvuruyu haklı bularak söz konusu hesapları kapattı

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2015 09:01
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
CHP sosyal medya hesaplarını kapattırdı

SAMİ GÖKÇE/ANKARA

CHP logosu ya da adıyla açılmış tüm kişisel hesaplar için, Twitter’a ve Facebook’a başvurularak, bu hesapların kapatılması istendi.Twitter’da, CHP yöneticilerinin bu isteğini haklı bularak, dün itibarıyla CHP ismi ya da logosu ile açılmış olan tüm kişisel hesapları kapattı.

Parti yöneticileri, bunun bir “sansür olmadığını”, parti adına açılmış hesaplardan, parti politikalarıyla ilgisi olmayan, hatta tezat yorumlar yapıldığını vurgulayarak, bundan sonra CHP’nin mesajlarının sosyal medyada tek bir adresten verileceğini vurguladılar.

CHP’nin resmi Twitter hesabı @herkesicinCHP olarak belirlendi. Twitter’a parti adına açılmış yaklaşık 30 kişisel adresin verildiğini vurgulayan CHP kaynakları, CHP adını ya da logosunu kullanarak, resmi hesap gibi gösterilen başka Twitter hesapları olursa, onların da kapatılması için başvurulacağını vurguladılar.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.