TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KARŞIYAKA’DA MUHTARLAR MASASI KURULDU

Sorunlar anında çözülecek

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2014 07:23
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
KARŞIYAKA’DA MUHTARLAR MASASI KURULDU

Vatandaşlardan gelen şikayetleri dikkate alarak, sorunların en kısa sürede çözülmesi için çalışan Karşıyaka Belediyesi, Muhtarlar Masası Birimini kurdu. Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar "Mahallelerdeki eksikleri tek tek tespit edeceğiz. Gelen şikayetleri de anında çözüme kavuşturacağız" dedi.

Muhtarlar Masası, vatandaşlardan gelen şikayetlerin daha hızlı ve etkin şekilde çözülmesini sağlayacak. Karşıyakalılar, mahallelerinde tespit ettikleri sorunları muhtara bildirecek. Muhtarlar da Muhtarlar Masası'na iletecek. Sorunun çözümü için, konu ilgili müdürlüklere aktarılacak ve en kısa sürede vatandaşlara geri bildirimde bulunulacak. Sorunun çözümü belediye ile ilgili değilse, ilgili kurumlara yönlendirme yapılacak.

KESİNTİSİZ İLETİŞİM

Mahallelerde tespit edilen sorunlar, günlük ve haftalık olarak Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile paylaşılacak. Vatandaşlar direkt olarak ya da Sivil Toplum Kuruluşları aracılığıyla da 399 40 13 ya da 399 40 14 numaralı telefonlardan Muhtarlar Masası'na ulaşacak. Birim sorumluları da hafta boyunca muhtarlar ile bir araya gelerek mahallelerdeki eksikleri tespit ederek, çözüm için proje geliştirecek.

HEM VATANDAŞ HEM MUHTAR MUTLU OLACAK

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Vatandaşlardan gelen şikayetleri en kısa sürede çözmek için Muhtarlar Masası’nı kurduk. Bundan sonra vatandaşlar, mahallelerinde gördükleri eksikleri muhtarlara bildirecek, muhtarlar da Muhtarlar Masası’na iletecek. İlgili müdürlükler, bu sorunları çözüme kavuşturacak. Hem vatandaşımız mutlu olacak hem de muhtarlar 7/ 24 belediyeden bir muhatap bulmuş olacak” dedi. (İHA/İZMİR)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.