TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mutlu sona çok yaklaştı

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Birlik Nakliyat Düzyurtspor'u rahat bir oyundan sonra 3-0 yenen Göztepe, deplasmanda Nazilli Belediyespor'la berabere kalan lider Bandırmaspor'la puan farkını 2'ye indirmenin sevincini de yaşadı

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2015 07:57
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Mutlu sona çok yaklaştı

Teknik direktör Metin Diyadin, Bandırmaspor'un puan kaybetmeye devam edeceğini iddia etti, "Rakibimizin 6'da 6 yapacağını düşünmüyorum. Birlik Nakliyat Düzyurtspor galibiyetiyle şampiyonluğa olan inancımız daha da arttı. Yakalayacağımız galibiyet serisi sezon sonu bizi zirveye yerleştirir. Mayıs ayında mutlu son bizi bekliyor" dedi.

Takımının Birlik Nakliyat Düzyürt karşısında sergilediği futbolu da öven Metin Diyadin, "Futbolcularımızın coşkusu ve hırsı rahat bir galibiyet almamızı sağladı. Hem hücumda hem de savunmada mükkemele yakın bir performans sergiledik. Kalan 6 haftada üzerine koyarak mücadelemize devam edeceğiz" diye konuştu.

Maç sonunda taraftarlarla oyuncular arasında yaşanan gerginliğe de değinen Metin Diyadin, "Aile içinde böyle atışmalar olabilir. Taraftar bizim göz bebeğimiz. Sezon sonu şampiyonluk için Göz-Göz çekeceğiz" yorumunu yaptı.

EMRE DÖNÜYOR TOLGA ZOR

Hafta sonunda Pazarspor deplasmanına çıkacak bu Göztepe, bu karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Bu arada sağ arka adalesinde yırtık olan Emre'nin iyileştiği açıklandı. Metin Diyadin, tecrübeli futbolcunun maça yetişeceğini açıklarken, yine adale sakatlığı olan Tolga'nın ise bir haftaya daha ihtiyacı olduğunu söyledi. Bu sezon sakat ve cezalı oyuncular yüzünden büyük sıkıntı yaşadıklarını kaydeden Metin Diyadin, "Umarım bu derdimiz sona erer. Her futbolcuya ihtiyacım var" dedi.

CEMİL'E GEÇER NOT

Göztepe'nin devre arasında Albimo Alanylaspor'dan transfer ettiği Cemil, ilk kez ilk 11'de forma giydiği Birlik Nakliyat Düzyurtspor maçındaki performansıyla alkış aldı. Cezalı Sabutay'ın yokluğunda savunmada görev yapan tecrübeli stoper, maç eksiğine rağmen soğukkanlı futboluyla dikkat çekerken Metin Diyadin, futbolcusuna övgüler yağdırırken, "Cemil son derece profesyonel. Düzyurt karşısında hatasız oynadı. Devre arasında onu takıma kazandırdık. En isabetli transferlerimizden biri oldu" ifadesini kullandı. (DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.