TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çevre bilinci artacak

Karabağlar Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ilçede yaşayan çocukların ve gençlerin doğa bilincini arttırmak amacıyla “doğa kulübü” kuruldu

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2014 08:24
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çevre bilinci artacak

Limontepe semt evinde bir araya gelen doğa kulübü üyeleri pet şişelerden saksı yaparak merkezi çiçeklerle donatmaya başladı. Pet şişelerin doğayı kirletmesine vurgu yapan gençler doğanın ve yeşilin her geçen gün yok edildiğine dikkat çekerek herkesin doğayı korumasının bir insanlık görevi olduğunu söylediler.

Betonlaşan kentler ve yapılar nedeniyle toprakla buluşamadıklarını ifade eden gençler, doğa kulübü sayesinde çevreye,  duyarlı doğaya saygılı projelere imza atacaklarını da ifade ettiler.

Doğa kulübünü kurarak gençlere doğa ve ağaç sevgisini aşılamayı görev edinen Karabağlar Belediyesi yetkilileri ise 5 kişiyle başladıkları kulübe şu anda gelen genç sayısının 30'u bulduğunu belirterek, gençlerin yaptıkları çalışmaları semt evlerinde, muhtarlık ve okullarda sergileyerek doğasever sayısını her geçen gün arttıracaklarını ifade ettiler. (HABER MERKEZİ)

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.