TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nasır’dan sandık vurgusu

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır,  oy ve sandığın önemini vurguladı

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2015 07:05
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Nasır’dan sandık vurgusu

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, 2 ilçede 6 seçim ofisinde vatandaşlarla bir araya geldi. İzmir’in 2 büyük ilçelerinden Konak ve Buca’da esnafları da ziyaret eden Necip Nasır, oy ve sandığın önemini vurguladı. Çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, vatandaşlarla buluşma toplantısı düzenleyerek onların sorunlarını dinliyor.

SEÇİM OFİSLERİNİ GEZDİ

İzmir’in en büyük ilçelerinden olan Buca’da Göksu, Kozağaç ve Şirinyer’deki seçim ofislerinde vatandaşlarla bir araya gelen Necip Nasır, Konak ilçesinde de İsmetpaşa, Gültepe ve Toros’daki seçim ofislerinde vatandaşlarla buluştu. Yoğun programına rağmen çalışma temposu düşmeyen Necip Nasır, gösterdiği çevik hareketler sonrasında da esnaftan Süper Necip Nasır’ övgüsü aldı. Günün en son ziyareti olan Şirinyer istasyon karşısındaki seçim ofisi ziyaretinde halaylarla karşılanan Necip Nasır, halaya eşlik etti.

“OY KULLANMAK ÜYKEYE HİZMET”

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği vatandaşlarla buluşma toplantısında konuşması sık sık alkışlarla kesilen Necip Nasır, seçimin sonuna yaklaşırken sandıkların önemine dikkat çekti.  Sandıklara sahip çıkmanın kul hakkı olduğunu söyleyen Necip Nasır, oyu atan kişi ve sandık görevlilerinin oyun bekçisi olduğunu belirtti. Bu ülke için herkesi farklı şekilde hizmet ettiğini dile getiren Necip Nasır, kiminin milletvekili olarak, kiminin sandık görevlisi olarak kiminin de oy kullanarak ülkeye hizmet ettiğini ifade etti. Yaklaşık 50 günlük saha çalışmasının sonuçlarını sandıkta kaybetmek istemediğini anlatan Necip Nasır, sandıklara sahip çıkarak bu vatana hizmet etme yolunda çok büyük bir adım atacaklarını sözlerine ekledi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.