TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ailesi Sinem'i arıyor!

Selçuk'ta, ‘bir saatliğine çarşıya gidiyorum' diyen genç kızdan, bir haftadır haber alınamıyor

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2014 07:33
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ailesi Sinem'i arıyor!

Selçuk, 17 yaşındaki Sinem için seferber oldu. 12 Eylül Cuma günü evden ‘Bir saatliğine çarşıya gidiyorum' diye çıkan 17 yaşındaki Sinem Başlı’dan haber alınamıyor. Genç kızın annesi Teslime Başlı, kızının başına kötü bir şey gelmesinden endişe ettiğini, kızının yaşadığına dair bir haber almak istediğini söyledi. Kayıp kızını bulmak için aramadık yer bırakmadıklarını belirten Teslime Baş, “Kızımı görenler lütfen bize ya da polise bildirsin. En azından kızımın sesini duyup yaşadığını öğrenmek istiyorum" dedi.

İZ BULAMADIK

Kızı Sinem Başlı'nın 12 Eylül Cuma günü saat 12.40 civarında 14 Mayıs mahallesindeki evlerinden 'çarşıya gidiyorum' diye ayrıldığını, ancak bir daha dönmediğini belirten anne Teslime Başlı, şunları söyledi: “Kızım hiç bir zaman beni bu kadar merakta bırakmazdı. Kaybolduğu gün ‘Anne ben biraz çarşıda dolaşıp bir saate kadar gelirim' dedi. Ben de ‘tamam kızım fazla geç kalma merak ederim seni' dedim. Daha sonra gitti. Ama bir saati aşkın bir zaman oldu ve kızım eve gelmedi. Kendisini telefonla aradım ama telefon kapalıydı. Aradan 2-3 saat geçti ve merak etmeye başladım. Bu sırada oğluma haber verdim, oğlum da aramaya başladı fakat bir türlü ulaşamadık. Akşam saat 08.00 civarlarında karakola giderek kayıp ihbarında bulunduk. Selçuk'ta gidebileceği her yere, her alana bakıldı, hatta polis bazı işyerlerindeki güvenlik kameralarını kontrol etti ancak bir iz bulamadı.”

“HİÇ ANNESİNİ MERAKTA BIRAKMAZDI”

Konuyla ilgili Selçuk Cumhuriyet Savcılığı’na dilekçe verdiklerini ve kızının bir an önce bulunmasını istediklerini belirten acılı anne, “Benim kızım bugüne kadar annesini hiç merakta bırakmazdı. Başına kötü bir şey gelmesinden korkuyorum. Kızımı görenler varsa lütfen en yakın polis karakoluna ya da bizlere ulaşsın. Ne olursa olsun kızımın evine dönmesini istiyorum. Arkadaşıyla gitmiş olsa bile en azından iyi olduğundan emin olmak için bir telefon etmesini istiyoruz" diye konuştu. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.