TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TSK’nın önü açılsın

İşçi Partisi İzmir İl Başkanı Hüseyin Tugay Şen, bölücü teröre karşı 29 Ekim'de yapılacak olan ‘Birlik ve Bütünlük Mitingi’ ile ilgili açıklamalarda bulundu

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2014 08:21
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
TSK’nın önü açılsın

HAKAN KARACA

İşçi Partisi İzmir İl Başkanı Hüseyin Tugay Şen, partisinin il merkezinde bir basın toplantısı yaparak, tüm İzmirlileri 29 Ekim’de Gündoğdu Meydanı'nda yapılacak ‘Birlik ve Bütünlük’ mitingine davet etti. Yüksekova'da bölücü terör örgütü PKK tarafından kalleşçe katledilen şehitleri rahmetle andıklarını ifade eden Şen, Türk milletine baş sağlığı diledi.

PKK KAYBEDECEK

İşçi Partisi İzmir İl Başkanı Hüseyin Tugay Şen, Suriye’nin Aynel Arap bölgesindeki Türkiye-ABD savaşının artık Güneydoğu’da olduğunu vurgulayarak, “ABD piyonu PKK, bugüne kadar yürütülen ‘açılım’ politikalarından da aldığı cesaretle pusular kurmaktadır. Ancak Aynel Arap’da PKK’yı kurtaramayan ABD, Türkiye’de hiç kurtaramayacaktır” dedi.

29 EKİM'DE BÖLÜCÜLÜĞE KARŞI GÜÇ GÖSTERELİM

Şen, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yaşananlar Türkiye ile İran-Irak ve Suriye'nin teröre işbirliğini zorlamaktadır. Türkiye- Suriye-Irak-İran’ın birlikte hareket etmesi, başta PKK olmak üzere, bütün terör örgütlerini kısa sürede etkisiz hale getirir. AKP hükümeti “Güvenlik Yasası” çıkardığını öne sürüyor. Oysa ilk alınacak önlem Türk Silahlı Kuvvetlerimizin operasyon yetkisini geri vermek ve onun önünü açmaktır. 29 Ekim'de Gündoğdu Meydanı’nda bölücülüğe karşı gücümüzü gösterelim. Cumhuriyet Bayramı'nda bölücülüğe karşı Türk milletinin gücünü gösterelim. İşçi Partisi, 29 Ekim’de tüm gücüyle İzmir Cumhuriyet için Güç birliği tarafından Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenecek ‘Birlik ve Bütünlük’ mitinginde olacak. Bütün İzmirlileri yarın Türk bayraklarıyla saat 16.00’da İzmir Gündoğdu’ya çağırıyoruz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.