TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tahliye olacağı günü bekliyor

İzmir’de, yüzde 96 engelli raporu bulunan ve boynundan aşağısı felç olarak cezaevine konulan 31 yaşındaki Turgut Bekar, ev iznine çıkarıldı. Ailesine kavuşan ve 14 Kasım Cuma günü tekrar bir günlüğüne cezaevine konulacak olan Bekar, ardından tahliye olacak

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2014 08:48
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Tahliye olacağı günü bekliyor

İzmir’de geçirdiği trafik kazasında boynundan aşağısı felç olan ve yüzde 96 engelli raporu bulunan 31 yaşındaki Turgut Bekar, kazadan önce karıştığı bir kavga nedeniyle aldığı 1.5 yıllık ceza yüzünden cezaevine konuldu. Olaydan sonra elleri ve bacakları tutmayan Turgut Bekar’ın acılı annesi Neziha Bekar yetkililerden yardım istedi. Acılı annenin feryadına kayıtsız kalmayan yetkililer genci Foça Cezaevi’nden Menemen Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Cezaevi koşullarında kalmasının uygun olmaması sebebiyle Menemen Devlet Hastanesi’nden ev iznine çıkarılan genç, 14 Kasım Cuma günü yasal ceza süresi dolmadığı ve Adli Tıp Kurumu’ndan rapor gelmediği için tekrar cezaevine girecek. Bekar’ın 17 Kasım Pazartesi günü de tahliyesi yapılacak.

CEZAEVİNDEN HASTANEYE SEVK EDİLDİ

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde yaşayan Turgut Bekar, 2012 yılının Ekim ayında Dikili’de iki arkadaşıyla birlikte trafik kazası geçirdi. Arkadaşları kazayı hafif sıyrıkla atlatırken, Turgut omuriliğinden aldığı darbe nedeniyle yatağa bağımlı kaldı. Evinde ailesinin yardımıyla yaşamını sürdürmeye çalışan Turgut Bekar’ın ailesi emniyetten gelen bir haberle yıkıldı. Kazadan bir yıl önce arkadaşlarıyla karıştığı kavga nedeniyle kendisi de yargılanan ve iddiaya göre bundan haberi olmayan Turgut Bekar’a 1.5 yıl hapis cezasının Yargıtay tarafından onanmasıyla Bekar, yüzde 96 oranında engelli raporu olmasına rağmen cezaevine girmekten kurtulamadı. Arkadaşlarının kucağında cezaevine giren Bekar’ın annesi olayın ardından yetkililerden yardım istedi. Annesinin feryadına sessiz kalmayan yetkililer, Turgut Bekar’ı Foça Cezaevi’nden Menemen Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Bekar daha sonra ev iznine çıkarıldı. 31 yaşındaki Bekar, tahliye olacağı günü bekliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.