TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Selçuk Efes’e ayakta alkış

Selçuk Efes Spor : 2-Torbalı Çaybaşı Spor : 0

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2014 08:55
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Selçuk Efes’e ayakta alkış

Kendi sahasında Torbalı Çaybaşı Sporu 2-0 mağlup eden Selçuk Efes Spor, taraftarlarının tezahüratlarıyla ayakta alkışlandı. Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı'nın da izlediği maçta bazı sporcular "En büyük başkan Zeynel Başkan" şeklinde sloganlar atarak maçın skorunu kutladılar.

1. Amatör ligde oynadığı altı karşılaşmayı kazanarak 18 puanla lider durumda olan Selçuk Efes Spor, üç puan gerisinde olan, en yakın rakibi Torbalı Çaybaşı Spor'u kendi evinde konuk etti. Bu zorlu mücadeleyi 2-0 kazanan Selçuk Efes Spor, yedinci karşılaşmasını da kazanarak puanını 21'e çıkardı ve ligin ilk yarısını lider tamamlamış oldu.

Oyunun ilk dakikalarını iki takımda birbirini tartarak geçirdi. İlk dakikalardaki kontrollü oyun sonrası iki takımda gol pozisyonuna girmekte zorlandı ve karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

İKİNCİ YARI
İkinci yarıda sahada daha istekli ve etkili olan Selçuk Efes Spor, oyunu rakip yarı alana yıktı ve ardı ardına gol pozisyonları üretmeye başladı. 80. dakikada kazanılan serbest vuruşta, topun başına geçen Serdar Cihanger, sert ve düzgün bir vuruş yaparak Selçuk Efes Spor'u 1-0 öne geçirdi. Gol sonrası oldukça rahatlayan Selçuk Efes Spor, oyunu iyice hakimiyeti altına aldı ve 89. dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Erhan Yaşa kalecinin sağından golü bularak takımının ikinci golünü atmayı başardı. Kalan sürede başka gol olmayınca karşılaşma 2-0 Selçuk Efes Spor un üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmaya yoğun taraftar ilgisinin oluşu eski günlerin habercisi niteliğindeydi. Devre arasından itibaren karşılaşmayı izlemeye Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk Belediyesi Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Uğur Er ve Ak Parti ilçe Başkanı Sema Yeşilçimen de gelerek Selçuk Efes Spor'a destek oldular. Taraftarların yoğun tezahüratlarıyla oldukça başarılı bir maç çıkaran Selçuk Efes Spor'un tüm oyuncuları ve antrenörleri ayakta alkışlandılar. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.