TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acil serviste kayboldu

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde psikolojik rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldıktan sonra kayıplara karışan yaşlı kadından 5 gündür haber alınamıyor

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2014 07:57
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Acil serviste kayboldu

Edinilen bilgiye göre, Zübeyde Hanım Caddesi’nde ikamet eden ve psikotik majör rahatsızlığı bulunan Ayşe Bilir'in 5 gün önce evde krizi tuttu. Eşi Remzi Bilir’in (67) haber vermesi üzerine Ayşe Bilir, ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü. Tedavisi yapılan Bilir, iddiaya göre ayakkabısı olmadan çorabıyla dışarı çıkıp kayıplara karıştı. 5 dakika sonra hastaneye gelen Bilir ailesi tüm aramalara rağmen yaşlı kadını bulamadı. Üzüntülü eş Remzi Bilir, eşinin hemen ardından hastaneye gittiklerini belirterek, “Burada tansiyonuna, ateşine bakmışlar. Eşim sonra kendi halinde kalınca gitmiş. Aradan 4-5 dakika sonra biz geldik. Hastamız nerede dedik. Gitti dediler. Sonra biz aradık bulamadık. Hastanenin sorumsuzluğu yüzünde savcılığa suç duyurusunda bulundum'' şeklinde konuştu.

HASTANIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan hastane acil servisinde kayıplara karışan Ayşe Bilir'in görüntüleri, güvenlik kamera kayıtlarına an be an yansıdı. Hastaneye girişinin ardından yaklaşık 10 dakika sonra Ayşe Bilir, tek başına acil servisten çıkıyor. Üzerinde kırmızı yelek olan, ayağında ayakkabı olmayan Bilir, koşar adımlarla hastaneyi terk ediyor. Daha sonra Bilir, Örnekköy Polis Merkezi istikametine giderek kamera açısından kayboluyor. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.