TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eğitime adanmış bir ömür…

Sosyal sorumluluk projelerinde yaptığı çalışmalarıyla ses getiren Türk Sanat Müziği aşığı Ali Özkan, son çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2014 09:08
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Eğitime adanmış bir ömür…

FADİME DUMLUPINAR

Eğitime gönül veren aynı zamanda Türk Sanat Müziği tutkunu, TED Kuzey Kıbrıs Koleji Direktör’ü Ali Özkan sosyal sorumluluk çerçevesinde 3. albümünü de müzikseverlerin beğenisine sundu.

Çalışmaları için bilgisine başvurduğumuz Özkan, “İlginiz için çok teşekkür ederim. İlk Türk Sanat Müziği albümünü, Kanser Hastalarına Yardım Derneği yararına yapmıştım. Çok zengin bir saz ekibinin eşliğinde, genellikle yeni besteler ve fantezi eserlerden oluştu. 5 bin adet basıldı ve tamamı bu derneğe ait olan iyi bir gelir elde edildi” açıklamasında bulundu.

Her çalışmasının yardım amaçlı olduğunu söyleyen Özkan, “İkinci Türk Sanat Müziği albümünü, gelirlerinin tamamı fona aktarılmak üzere, burslu öğrenciler yararına yaptım. Yine çok nitelikli sazlar eşliğinde tamamen Klasik Türk Sanat Müziği eserlerinden oluştu” dedi.

Özkan, “Bu üçüncü Türk Sanat Müziği albümü ise; Kanser Hastalarına Yardım Derneği ve TED Kuzey Kıbrıs Koleji Burslu Öğrenciler Fonu için ortak bir yardım projesi oldu. Türk Sanat Müziğinin en güzel ve seçilmiş eserlerinden oluşuyor. Ünlü müzisyenler, zengin saz grubuyla modern müziğin figürlerini de katarak, bana eşlik ettiler” şeklinde konuştu.

 TED Kuzey Kıbrıs Koleji Direktör’ü Ali Özkan, “Diğerleri gibi bu albümde İstanbul’da, tam donanımlı stüdyolarda, mesleğinin üstadı müzik adamları gözetiminde tamamlandı ve dinleyicinin beğenisine sunuldu” dedi.

Özkan, gelecek nesillerin daha iyi bir noktaya taşınması için her zaman bu tür projelerin içerisinde olacağını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.