TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Türkiye’nin elmas çocuğu’  Bornova’da

Dünya iyi niyet elçisi, uluslararası yardım gönüllüsü, sanatçı Ersin Faikzade, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Bornova Belediyesi’nin konuğu olacak.  Engelliler yararına sayısız konser verdiği Dünya’nın dörtbir yanında ‘Türkiye’nin elmas çocuğu’ olarak anılan ses sanatçısı Faikzade,  Işıkkent Spor Tesisleri’nde unutulmaz bir gece yaşatacak

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2014 07:44
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
‘Türkiye’nin elmas çocuğu’  Bornova’da

ERSİN FAİKZADE’DEN 3 ARALIK ENGELLİLER GÜNܒNE ÖZEL KONSER

 Uzun yıllar, dünyanın dört bir yanında engelliler ve hakları için mücadele veren İzmirli sanatçı Ersin Faikzade Dünya Engelliler Günü’nde Bornova Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte sahne alacak. Engelliler için verdiği mücadele nedeniyle Birleşmiş Milletler tarafından ‘Dünya İyi Niyet Elçisi’ seçilen Sanatçı, bu özel günde unutulmaz anlar yaşatacak. Konser 3 Aralık Çarşamba Günü saat 20.00’de Bornova Belediyesi Işıkkent Spor Tesisleri içerisindeki spor salonunda gerçekleştirilecek.

HAYATA ENGEL YOK

Engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak ve sosyal hayatın içerisinde daha fazla yer almaları için çalıştıklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “ ‘Hayata engel yok" diyen herkesi bu özel konsere davet etti.

ERSİN FAİKZADE KİMDİR?

Annesinin Multiple Sclerosis hastalığına yakalanmasından sonra kendisini hasta ve yardıma muhtaç insanlara adayan Faikzade, bu amaçla çeşitli hayır kurumları ve dernekler için Türkiye, Avrupa, Latin Amerika ve Asya'da  pek çok ücretsiz konser verdi.  Faikzade, katıldığı uluslararası insanlık projeleri ile özellikle Down Sendrom, Multiple Sclerosis, Lepra, Kanser ile mücadele eden insanlara yardım etmeyi hedefledi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.