TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gelişim çıkışını sürdürdü

Son iki maçta Mersin BŞB ve Mondi Melikşah Üniversitesi engellerini kayıpsız geçen Gelişim Koleji, Pertevniyal’i de deplasmanda yenerek çıkışını sürdürdü. 70-77 biten maçta Derek Williams, 26 sayıyla günün en skorer oyuncusu oldu

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2014 08:25
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Gelişim çıkışını sürdürdü

Gelişim Koleji, ilk çeyrekte özellikle Derek Williams’ın etkili oyunuyla skor üretirken, 8-0’lık seriyle 8-16’lık skoru yakaladı. Ev sahibi takım Umut Pelen’in basketleriyle aradaki farkı kısa sürede eritti ve ilk periyot 15-19 bitti.

İkinci bölümde Emir Gökalp’ın kritik üçlükleriyle aradaki farkı koruyan Gelişim Koleji, Fatih Kızılca’nın da devreye girdiği anlarda farkı 10 sayıya kadar çıkarmayı başardı: 19-29. Maçı bırakmayan Pertevniyal, Umut Pelen’in basketleriyle farkı eritmeye çalıştıysa da Mert Eken buna izin vermedi ve takımlar soyunma odasına 34-39’luk skorla gitti.

Üçüncü çeyreğe çok iyi başlayan Gelişim Koleji, Dere Williams’ın yeniden etkili oynamaya başlamasıyla 8-0’lık bir seri daha yakaladı ve skoru 34-47’e taşıdı. Son 2 dakikaya kadar aradaki bu farkı koruyan İzmir ekibi, son bölümde Berk Demir’in üst üste sayılarına engel olamayınca skor 50-55’e geldi. Üçüncü çeyrek Erhan Yetim’in devreye girmesiyle 52-60 bitti.

Pertevniyal, son periyottaCrawford’un sayılarıyla farkı bir kez daha eritip skoru 57-60’a kadar getirdi ve maça yeniden ortak oldu. Derek Williams’ın sayılarıyla rakibine yanıt vermeye çalışan sarı-yeşilli ekip, Pertevniyal’in daha fazla yaklaşmasına engel oldu. Gelişim Koleji, son 1 dakikaya 8 sayı farkla önde girip maçtan 70-77 galip ayrıldı. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.