TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bostanlıspor’dan Kepez’e fark

Türkiye Basketbol 3. Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Bostanlıspor, ligin ilk yarısının kapanış maçında Kepez Belediyespor'u 75-56'lık farklı skorla mağlup etti

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2014 08:26
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bostanlıspor’dan Kepez’e fark

Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu'ndaki karşılaşma maçın gözlemci ve hakemlerinin salonda yeterli sayıda emniyet görevlisi bulunmadığı gerekçesiyle 50 dakika gecikmeyle gelen "2" polis memurunun ardından başladı.

Maça çok sert savunmayla başlayan ve rakibine adeta potayı göstermeyen Bostanlıspor ilk çeyreği 20-5 devreyi de 43-20 önde tamamladı. Üstünlüğünü ikinci yarıda da sürdüren ve bir ara farkı 30 sayıya kadar yükselten yeşil kırmızılı ekip üçüncü çeyreği 61-38 önde geçerken maçtan da 19 sayı farkla 75-56 galip ayrıldı.

Bostanlıspor'da Onur Kentli 13 sayı ile maçın en skorer ismi olurken; Serhat Doğanay 11 sayı, Oğulcan Sevim ve Kemalcan Aktuna 10'ar sayı, Sercan Tülek 8 sayı, Erdinç Gül 7 sayı, Cem Bozok ve Aras Bekat 5'er sayı, Mert Aykutluğ ve Evren Yenice 3'er sayı ile karşılaşmayı tamamladılar.

Türkiye Basketbol Erkekler 3.Ligi'nde ilk devre tamamlanırken Bostanlıspor B Grubu'nda ilk devreyi 9 galibiyet-2 mağlubiyet ile averajla 2.sırada tamamladı.  Lige verilecek bir haftalık aranın ardından Bostanlıspor 11 Ocak Pazar günü Bursaspor’u konuk edecek. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.