TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrenciler sertifika mutluluğunu yaşadı

AK Parti İzmir İl Dış İlişkiler Başkanlığı’nın, İzmir Uluslararası Misafir Öğrenci Derneği ile ortaklaşa düzenlediği Uluslararası Siyaset Akademisi’nde öğrenciler sertifika almanın mutluluğunu yaşadı

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2014 07:28
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
 Öğrenciler sertifika mutluluğunu yaşadı

Feyzi MİRHANOĞLU - AK Parti İzmir İl Dış İlişkiler Başkanlığı’nın, İzmir Uluslararası Misafir Öğrenci Derneği ile ortaklaşa düzenlediği Uluslararası Siyaset Akademisi’ne katılan öğrenciler geçtiğimiz hafta İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın katıldığı son seminerin ardından İzmir Valiliği ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Kamu ve Yerel Yönetimlerin işleyişini yerinde inceleme fırsatı bulan öğrenciler ziyaretlerinin ardından sertifikalarını aldı.

30 FARKLI ÜLKEDEN KATILIM GERÇEKLEŞTİ

AK Parti İzmir İl Dış İlişkiler Başkanlığı’nın Uluslararası Misafir Öğrenciler Derneği ile ortaklaşa düzenlediği Türkiye’de eğitim gören 30 farklı ülke öğrencisinin katımıyla gerçekleşen Uluslararası Siyaset Akademisi’nde öğrenciler sertifika mutluluğu yaşadı.

KAMU KURUMLARININ İŞLEYİŞİ ANLATILDI

İzmir Valiliği ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden öğrenciler Türkiye’deki kamu ve yerel yönetimin işleyişini yerinde inceleme fırsatı buldu. İzmir Valiliği Yazı İşleri Müdürü Özlem Gökçe, İzmir Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleşen seminerle öğrencilere Türkiye’de kamu kurumlarının işleyişini anlattı. Valilikteki seminerin ardından İzmir Valisi Mustafa Toprakla hatıra fotoğrafı çekilen öğrenciler, Hükümet Konağı’nı gezerek programı bitirdi.

AKADEMİYİ BİTİRMENİN SEVİNCİNİ YAŞADILAR

Valilik programının ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne giden öğrenciler burada İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan’ın yerel yönetimler ve belediye meclisleri hakkında yaptığı sunumu dinledi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nu gezen öğrenciler buradan Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı İzmir Koordinasyon Ofisi’ne giderek akademiyi bitirmenin sevinciyle sertifikalarını aldı.

“YENİ PROJELERLE TEKRAR BİRAYA GELECEĞİZ”

AK Parti İzmir İl Dış İlişkiler Başkanı Gözde Keskin Uluslararası Siyaset Akademisi’ne katılan tüm öğrencilere teşekkür etti. Akademiye katılan uluslararası öğrencilerin Türkiye’deki siyasetin kendi ülkelerindeki en büyük temsilcileri olacaklarını vurgulayarak “Siyaset akademisinin sizin için hem verimli hem keyifli geçtiğini düşünüyorum. Bu projede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Projemizin sonuna geldik. Ancak ileriki dönemlerde yeni projelerimizle sizlerle tekrar bir araya geleceğiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.