TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altay'da takviye arayışı

Eski futbolcuları İsa Akgöl ve Göksel Akıncı'ya olan yaklaşık 200 bin TL borç nedeniyle transfer yasağına giren Altay'da yönetim bir yandan kaynak ararken, diğer yandan takviye arayışlarını da sürdürüyor

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2015 08:26
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altay'da takviye arayışı

Son olarak Gökhan Caba'nın gönderilmesinin ardından stoper arayışlarına hız veren siyah beyazlı takımın başkanı Aslan Savaşan, Altınordu'dan ayrılması gündeme gelen Murat Cömert'e teklif götürmeyi düşündüklerini açıkladı.  Önümüzdeki hafta transfer yasağını kaldıracaklarını dile getiren Başkan Savaşan, şunları söyledi: "Forvet ve stoper transferinde hata lüksümüz yok. Altınordu'da başarıyla kaptanlık yapmış olan Murat'ı takımızda görmek isteriz. Aceleci davranmayacağız. Teknik heyetin raporuyla hareket edeceğiz."

SEMAVİ AYRILDI

Orta sahada görev alan deneyimli oyuncu Semavi Özgür, siyah beyazlı kulüple yollarını ayırdı.

Sportif direktör Olgun Karamanoğlu, sakatlığı bulunan Semavi'nin Antalya kampından ayrıldığını belirterek, "Semavi bize mental açıdan takıma faydalı olamayacağını belirterek ayrılmak istediğini söyledi. Yönetimimiz de kendisine izin verdi. Sezon başında aldığı peşinatı getirerek aramızdan ayrıldı" dedi. Tecrübeli futbolunun Hatayspor'la anlaştığı öğrenildi. Semavi 15 maçta 1310 dakika görev alırken, gol atma başarısı gösteremedi.

101'İNCİ YIL KUTLAMASI ALSANCAK'TA

Öte yandan, geçtiğimiz yıl Altay'ın kuruluşunun 100'üncü yıl dönümünü Birinci Kordon'da meşale şov yaparak kutlayan taraftarlar, bu yıl 16 Ocak'ta gerçekleşecek 101'inci yıl kutlaması için Alsancak Stadı'nı seçti.

Siyah beyazlıların sezonun başlamasına günler kala depremde yıkılma riski bulunduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan emektar stada sahip çıkmak için bu yolu seçtiği açıklandı.

Altay 1914 Taraftarlar Derneği'nden yapılan açıklama şöyle: "Asırlık çınarımız 101 yaşına giriyor. Büyük taraftarımızı geçen sene olduğu gibi bu muhteşem kutlamaya davet ediyoruz. Geçmişten bugüne görev yapmış tüm yöneticilerimizi yanımızda görmek istiyoruz. Kişisel kırgınlıkları, küslükleri bir kenara bırakıp, omuz omuza olmalıyız. Kavgamız Altay kavgasıdır."(DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.