TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ulema: AK Parti'nin en büyük vaadi sivil anayasa!

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, 2015 seçimlerinin Türkiye için hayati bir önem taşıdığını söyledi. AK Parti'nin sivil anayasa vaadinin yerine getirilebilmesi için 330 milletvekili sayısına ulaşmaları gerektiğini hatırlatan Ulema, AK Parti teşkilatlarına bu konuda büyük görev düştüğünü kaydetti. Ulema, paralel örgüte yönelik önemli mesajlar da verdi

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2015 08:36
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ulema: AK Parti'nin en büyük vaadi sivil anayasa!

A. Feyzi MİRHANOĞLU

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Nesrin Ulema; AK Parti Çiğli İlçe Yönetim Kurulu, 26 Mahalle Başkanı ve Belediye Meclis Üyeleri ile istişare toplantısında bir araya geldi.

2015 Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde AK Parti Genel Merkezi'nin ve 81 ildeki tüm teşkilatların hummalı bir çalışma içerisine girdiğini, kongre çalışmalarının büyük bir olgunlukla devam ettiğini hatırlatan Ulema, 17-25 Aralık ''yolsuzluk'' kılıflı darbe girişiminin üzerinden 1 yılı aşkın zaman geçmesine rağmen benzer senaryolarla Türkiye'ye diz çöktürülmek istendiğini, AK Parti'siz ve Recep Tayyip Erdoğan'sız bir Türkiye özlemi içinde olanların bunu başarabilmek uğruna her türlü kirli ittifaka evet dediğini vurguladı.

“BAŞARAMADILAR”

17-25 Aralık sürecinde ortaya çıkan paralel örgütün 30 Mart yerel seçimleri ve ardından 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde uyguladığı kara propaganda ile Türkiye'de bir iç karışıklık çıkarmayı hedeflediğini, AK Parti ve hareketin kurucu lideri Recep Tayyip Erdoğan'ı bitirme planları yaptığını söyleyen Ulema, "Gerek 30 Mart seçimleri gerekse 10 Ağustos seçim sürecinde yaşananların AK Parti'yi parçalamayı, Recep Tayyip Erdoğan'ı itibarsızlaştırmayı hedefliyordu. Ancak bunu başaramadılar. Sayın Cumhurbaşkanımızın 'inlerine gireceğiz' sözleri harfiyen gerçekleşti ve paralel örgüt bugün son çırpınışlarını sergiliyor. AK Parti içte ve dışta sergilenen bütün kirli senaryolardan ve oynanan oyunlardan güçlenerek çıkmayı bilmiştir. 2015 seçimlerine de Türkiye'nin hem gücünü hem de oyunu arttırarak girecek tek partisi AK Parti olacaktır" şeklinde konuştu.

“YATIRIMLAR DEVAM EDECEK”

Konuşmasında AK Parti hükümetlerinin İzmir'e yönelik yatırımlarından da söz eden Ulema, son 12 yılda İzmir'e yapılan yatırımların miktarının 26 milyar lirayı aştığını belirterek; sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu yatırımlar çerçevesinde Çiğli ilçesinde kaymakamlık binası, 614 yataklı Çiğli Devlet Hastanesi, Menemen-Koyundere Otoyolu ile Katip Çelebi Üniveritesi yapılarak hizmete açılmıştır. Elbette ki hükümetimizin 2015 yatırım programında da gerek İzmir gerekse Çiğli ilçemize yönelik yatırımları artarak devam edecektir."

Ulema, konuşmasının sonunda Türkiye'nin önünde önemli bir seçim olduğunu ve 330 milletvekili sayısına mutlaka ulaşmaları gerektiğinin altını çizerek, AK Parti'nin yeni ve sivil bir anayasa vaadini yerine getirmek için tüm teşkilatların büyük bir özveri ile dur durak bilmeden çalışması ve AK Parti icraatlarını tüm Türkiye'ye anlatması gerektiğini sözlerine ekledi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.