TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayraklı’da Süleyman Seba futbol turnuvası

Bayraklı Belediyesi, 26 Ocak-6 Şubat tarihleri arasında Süleyman Seba Futbol Turnuvası düzenleyecek. Türk sporunun efsane ismi Seba adına düzenlenecek turnuvada gençlerin ter dökeceğini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Gençlerimizin sosyal aktivitelerini artırarak sporu geniş kitlelere sevdirmek istiyoruz. Bu turnuvada gençlerimizin de Süleyman Seba’nın adına yakışır sportmenlik göstereceklerine eminim” dedi

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2015 07:36
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bayraklı’da Süleyman Seba futbol turnuvası

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Ligi’nin adı, 13 Ağustos 2014 tarihinde hayatını kaybeden Türk sporunun efsane ismi Süleyman Seba adına tescillenmişti. Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü de Seba’nın adına yakışır bir futbol turnuvası düzenleyerek bu onura ortak olacak. Başkan Karabağ, önemli bir etkinliğin altına imza atacaklarını belirterek, “Gençlerimiz hem yaklaşan sömestr tatili dolayısıyla boş vakitlerini sporla geçirecek hem de Süleyman Seba gibi Türk Sporuna büyük hizmetler vermiş birinin adına centilmence mücadele ederek ter dökecekler. Bizler de onlara aileleriyle birlikte tribünden destek vereceğiz. Turnuvaya Şehit Ümit Boz Tesisleri ev sahipliği yapacak” dedi.

TAKIMINI KUR TURNUVAYA KATIL! 

1996-2000 doğumlular arasında yapılacak olan futbol şölenine takımlar 20’şer kişilik kadro ile katılacak. Her takıma bir sorumlu personelin yer alacağı karşılaşmalarda takımlar sahaya 1 kaleci 7 futbolcu olmak üzere 8 oyuncu ile çıkacak. Karşılaşmalarda takımlar sınırsız oyuncu değişikliği yapabilecek ancak oyundan çıkan oyuncu tekrar oyuna giremeyecek. Lig usulü sonunda, puan sıralamasında grupların 1. ve 2. takımları finallere yükselecek. Müsabakalar gruplar dahilinde tek devreli sistemde yapılacak. Gruplarını ilk 2 sırada tamamlayan takımlar çapraz eşleşme ile eşleşerek yarı final ve final müsabakalarını gerçekleştirecekler. Yarı finalde elenen takımlar 3.’lük - 4.’lük maçına çıkacaklar. Müsabakalar 2x25 dakika halinde 50 dakikada oynanacaktır. Final müsabakalarında maç beraberlik durumunda 5’er dakikadan oluşan 2 devrelik uzatmalara geçilecek. Turnuva boyunca futbol kuralları geçerli olacak. Ofsayt kuralı kesinlikle uygulanmayacak. Turnuvaya Şehit Ümit Boz Tesisleri ev sahipliği yapacak. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.