TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altay’a yıldönümü desteği

Altay Spor Kulübü’nün, Alsancak Stadında düzenlediği 101’inci kuruluş yıldönümü etkinliğine katılan AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Mehmet Deniz Şimşek Altay taraftarlarına en kısa zamanda Altay Kulübü’ne yakışan modern statlarına kavuşacaklarını belirtti

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2015 08:26
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altay’a yıldönümü desteği

OKTAY İLERİ

Altay’ın 101’inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Alsancak Gündoğdu Meydanında buluşan Altaylı taraftarlar tezahüratlarla Alsancak Stadı’na yürüdü. Kuruluş yıl dönümü etkinliğine katılan AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Mehmet Deniz Şimşek İzmir’de stat yapımına verdikleri desteğin sözde değil özde olduğunu vurguladı.

“ALSANCAK TARİHTİR YOK EDİLEMEZ”

Alsancak Stadı'nın mevcut hali haricinde hiçbir amaçla kullanılmayacağını ifade eden Şimşek, “Alsancak Tarihtir Yok Edilemez dediniz. Biz bu sözünüze sonuna kadar katılıyoruz. Alsancak Stadı çok daha iyi şartlarda Altay’ın tekrar hizmetine açmak için bizler elimizden ne geliyorsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Büyük Altay camiasına Alsancak Stadı’nın yerinde stat haricinde hiçbir şey olmayacağının sözünü AK Parti İl Başkanım Bülent Delican adına veriyorum. Altay eski günlerine el ele, gönül gönüle vererek gelecek. Herkesin huzurunda kıymetli Başkanımız Aslan Savaşan’a bu stadın Altay’ın olduğunu belirtmek istiyorum. Alsancak Stadı yenilenecek, modern hale gelerek İzmir futbolunun hizmetinde olacak. Alsancak Stadı İzmir’in takımlarının gelişmesi ve futbolda hak ettiği yerlere gelmesi için her zaman var olacaktır” dedi. 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.