TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aileler uyuşturucuya karşı bilinçlendiriliyor

Karabağlar Belediyesi gençlerde giderek artan uyuşturucu kullanımının önüne geçebilmek amacıyla “Uyuşturucuyla Mücadele Programı hazırladı. Uyuşturucu kullanımını tetikleyen yanlış davranışları ortadan kaldırmak için anne ve babalara yönelik söyleşi düzenlendi

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2015 08:01
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Aileler uyuşturucuya karşı bilinçlendiriliyor

“Nerede Hata Yapıyoruz?” başlığı altında düzenlenen söyleşide “Ergenlik, Bağımlılık, Etkili İletişim, Çatışmaları Çözmek” konuları işlendi. Karabağlar Kaymakamlığı işbirliği ile aileleri bilinçlendirmeye yönelik hazırlanan söyleşiye Karabağlarlı ailelerin ilgisi yoğun oldu. Etkinlikler 23 Ocak’a kadar Karabağlar Belediyesi’nin semt merkezlerinde sürecek.

“NEREDE HATA YAPIYORUZ?”

Karabağlar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Karabağlar Kaymakamlığı işbirliğiyle, çocukların kötü alışkanlıklardan ve uyuşturucudan uzak durmalarını sağlamak amacıyla aileleri bilinçlendirme söyleşisi düzenledi. “Nerede Hata Yapıyoruz?” başlığı altında düzenlenen söyleşide Sosyolog Sibel Gökdeniz ile Sosyolog ve Aile Danışmanı Cem Aslanbuğa  “Ergenlik, Bağımlılık, Etkili İletişim, Çatışmaları Çözmek” konularıyla ilgili bilgi verdi, ailelerin sorularını yanıtladı. Karabağlar Belediyesi’nin Eskiizmir Semt Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe çok sayıda aile katıldı.

23 OCAK’A KADAR SÜRECEK

Karabağlar Belediyesi yetkilileri etkinliklerin 23 Ocak’a kadar süreceğini belirterek isteyen tüm ailelerin programlara katılabileceğini söyledi. (HABER MERKEZİ)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.