TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınordu - Fenerbahçe maçına doğru

30 Aralık 2014 Çarşamba günü şiddetli yağmur sonrası zeminin bozulması nedeniyle ertelenen Altınordu - Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası maçı bugün oynanacak

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2015 07:41
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altınordu - Fenerbahçe maçına doğru

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda 30 Aralık 2014 Çarşamba günü şiddetli yağmur sonrası zeminin bozulması nedeniyle hakem Volkan Bayarslan tarafından ertelenen Altınordu - Fenerbahçe maçı bugün oynanacak. İzmir Atatürk Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı Manisa bölgesi hakemlerinden Koray Gençerler yönetecek. Gençerler’in yardımcılıklarını ise Cumhur Altay ve Engin Erdem yapacak.

BİLETLER GİŞEDEN DEĞİŞTİRİLECEK

Yarın oynanacak karşılaşmada açık tribün ile sanayi tarafındaki kale arkası tribün ve kapalı tribünün yarısı Fenerbahçe taraftarına ayrılırken, Altınordulu futbolseverler ise kapalı tribününün soluna alınacak. Ertelenen karşılaşmaya kağıt biletle giren taraftarlar, gişelere eski biletlerini verip, yeni biletlerini alabilecek. Passolig kartına bilet yükletenlerin ise yeni işlem yapmasına gerek yok.

FENERBAHÇE MAÇ SABAHI GELECEK

Devre arası kampı için gittiği Antalya’dan dönen Altınordu, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını Selçuk-Efes Tesisleri'nde tamamladı. Yine ligin ikinci yarı hazırlıkları için Antalya'da bulunan Fenerbahçe, bu akşam yapacağı idmanın ardından dinlenmeye çekilecek ve maç sabahı havayolu ile İzmir’e gelecek.

KUYT RİSKE EDİLMEYECEK

Altınordu'da tedavileri süren Timur ve Halil İbrahim'in yanı sıra yeni transferler Bahattin Köse ile Kerim Avcı’nın kural gereği forma giyemeyeceği karşılaşmaya sarı-lacivertli ekibin ise bacağında ağrıları bulunan Dirk Kuyt’ın riske edilmeyeceği öğrenildi.

ALTINORDU, GRUPTAN ÇIKMAK İSTİYOR

Lig öncesi Fenerbahçe ile zorlu bir Ziraat Türkiye Kupası maçı oynayacaklarını ifade eden Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Kazanırsak gruptan çıkma anlamında önemli bir avantaj yakalayacağız” dedi. Karşılarında güçlü bir rakip olduğunu söyleyen genç teknik adam, “Fenerbahçe’ye karşı en iyi şekilde mücadele etmek, tempomuzu yüksek tutmak ve bizi izleyen herkese iyi sinyaller vermek istiyoruz. İlk maçta bunu yaptık. Şimdi üzerine yeni bir şeyler eklemeliyiz” diye konuştu.  (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.