TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan eşlerinden örnek dayanışma

Karşıyaka Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan, Karşıyaka’nın Filizleri’ni Geleceğe Taşıyoruz - Her Apartman ile Bir Öğrenci Okutuyoruz Projesi’ne bir destek de belediye başkan eşlerinden geldi. Projeye destek veren “First Leydiler” de öğrenci okutma kararı aldı. Türkegül Kocaoğlu “Bütün kadınların anne olarak bu projeye destek vermesi gerektiğini düşünüyorum” dedi. Kocaoğlu, Başkan Eşleri Korusu oluşturmak için de çaba sarf ettiklerini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2015 08:07
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Başkan eşlerinden örnek dayanışma

Aralarındaki birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu geliştirmek için her ay farklı bir ilçede toplanan belediye başkan eşleri, bu kez Karşıyaka’da buluştu. Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın eşi Zehra Akpınar’ın ev sahipliğinde, belediyenin sosyal tesisleri ile yatırım alanlarını gezen eşler, keyifli bir hafta sonu geçirdi. Gondol Restoran’da başlayan tur, Hamza Rüstem Fotoğraf Müzesi, İnönü Mahalle Merkezi, Şantiye Tesisleri, Afet Eğitim Merkezi, Latife Hanım Anı Evi ve Zübeyde Hanım’ın Mezarı ile devam etti. Bol bol fotoğraf çektiren “first leydiler” birlik ve beraberlik mesajı verdi.

AKPINAR KARŞILADI

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve eşi Zehra Akpınar, başkan eşlerini belediye binasında karşıladı. 9 aylık süreçte yaptıkları hizmetleri anlatan Başkan Akpınar “Türkiye’nin beğenisini kazanan Karşıyaka’nın Filizleri’ni Geleceğe Taşıyoruz - Her Apartman ile Bir Öğrenci Okutuyoruz Projesi’ne de destek istedi. Eşi Zehra Akpınar ise bu tür buluşmaların, toplumsal konularda farkındalık ve duyarlılık yarattığını, fayda sağladığını belirtti.

KOCAOĞLU’DAN KADINLARA ÇAĞRI

Başkan Akpınar’ın çağrısına “first leydilerden” de destek geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Türkegül Kocaoğlu, projenin herkese örnek olması gerektiğini söyledi. Kocaoğlu, “Böylesi örnek projeden dolayı Karşıyaka Belediyesi’ni ve belediye başkanımızı kutluyorum. Geçmişte “Kadınlar olarak ne yapmalıyız” şeklinde bana yöneltilen sorulara verdiğim en güzel cevap “Beş lira bile olsa para toplayarak çocuk okutabilirsiniz” olurdu. Bu proje de buna uygun. Bütün kadınların anne olarak bu projeye destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. Karınca kararınca başkan eşleri olarak bu projeye destek vermek için arkadaşlarımla konuşacağım” dedi.

KORU MÜJDESİ

Türkegül Kocaoğlu, başkan eşleri olarak birlik ve dayanışma duygularını artırmaya yönelik çalışmalar yaptıklarını ve bu kapsamda bir de “Başkan Eşleri Korusu” oluşturmak istediklerini de sözlerine ekledi.

KİMLER KATILDI?

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın eşi Zehra Akpınar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya; Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Türkegül Kocaoğlu, Başkan Vekili Sırrı Aydoğan’ın eşi Aliye Aydoğan, Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Çiğli, Dikili, Foça, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karaburun, Menemen, Narlıdere ve Tire belediye başkan eşleri katıldı. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.