TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiğli’ de Aydın, Menderes’ te Aktaş’ la yola devam

AK Parti Gençlik Kollarında kongre takvimi devam ederken, Menderes Belediye Kültür Merkezinde yapılan kongrede Talip Aktaş görevi devralırken, Çiğli’ de Yusuf Ozan Aydın’ la yola devam edildi

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2015 08:35
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çiğli’ de Aydın, Menderes’ te Aktaş’ la yola devam

HALİSA TOPRAK

Teşkilatların yoğun katılım gösterdiği kongrelerde, İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar “Bu ülkede darbe yapmak için düğmeye basıldığında, ortamın ve sokakların buna hazır hale gelmesi gerekiyordu, ve ne yazık ki bu ülkenin gençliğine bu vazifeyi verdiler, umutlarıyla hayalleriyle oynadılar. Oysa bugün gençliğin değerini bilen ve onlara sorumluluk veren bir Ak Parti var. Samimi duygular taşıyan tüm gençler Ak Parti’ de kendisini geliştirebilir. Gazi Mustafa Kemal’ in hayatını ortaya koyarak kurduğu bu cumhuriyeti, Avrupalı devletler karşısında dilenci konumuna getirenler, ekmek karnesiyle, ilaç kuyruklarıyla bu millete zulmedenler lütfen bize Atatürkçülük ve sosyal demokratlık taslamasın” dedi.

Çiğli kongresinde kendisine doğum günü sürprizi yapılan Milletvekili Av. Hamza Dağ “Paralel yapı ilk operasyonunu 2011 seçimlerinde İzmir’ de yaptı. Biz kampanya sürecini başarıyla götürürken, Büyükşehir’ e bir operasyon yapıldı. Bu operasyon aslında mağduriyet üzerine yapılan bir algı operasyonuydu ve dönemin CHP İl Başkanı, dokuzunu sıra adaylarını arayarak hayırlı olsun demişti.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.