TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İZBAN’da elektrik patlaması   

İzmir şehiriçi raylı ulaşım sistemi İZBAN treni seyir halindeyken Hilal-Alsancak istasyonu arasında bir vagonda patlama meydana geldi. Beş kişi yaralanırken, korku dolu anlar yaşandı

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2015 08:06
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İZBAN’da elektrik patlaması   

İzmir şehiriçi raylı ulaşım sistemi İZBAN treni sefer halindeyken, vagonda patlama meydana geldi, ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı.

YOLCULAR ARASINDA PANİK YAŞANDI

Tren seyir halindeyken Hilal-Alsancak istasyonu arasında bir vagonda patlama meydana geldi. Tren otomatik olarak durdu, kapılar açıldı, yolcular panikle yakın olan Alsancak Garı'na koştu. Bazı yolcuların hafif yaralandığı belirtilirken, patlamaya ilk tespitlere göre elektrik arkının neden olduğu belirtildi. Bazı yolcular da patlamanın etkisiyle şoka girdi. Bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi. Yangın kontrol altına alınırken, yolcuların tahliyesi de sağlandı.

ELEKTRİK ARKINDAN KAYNAKLANDIĞI AÇIKLANDI

Olayda beş kişinin yaralandığı, bunlardan birinin yüzünün yandığı, birinin ise panikle kaçarken bacağının kırıldığı öğrenildi. Metro A.Ş. Genel Müdürü Sönmez Alev de elektrik arkının arızaya neden neden olduğunu açıkladı. (DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.