TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müdürler için 6. yürütmeyi durdurma kararı

Milli Eğitim Bakanlığı’nın okul müdürleri için getirdiği yeni sistemin ardından 100 üzerinden 75’in altında puan aldıkları gerekçesiyle görevlerine son verilen eğitim kurumu müdürlerinden Ödemiş Halk Eğitimi Müdürü Serdar Ergin, İzmir İdare Mahkemesi’ne açtığı davayı kazanarak yürütmeyi durdurma kararı aldı

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2015 07:45
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Müdürler için 6. yürütmeyi durdurma kararı

Milli Eğitim Bakanlığı’nın okul müdürleri için getirdiği yeni sistemin ardından 100 üzerinden 75’in altında puan aldıkları gerekçesiyle Ödemiş’te 20’ye yakın okul müdürünün görevine Ağustos ayı sonunda son verilirken, başarısız bulunarak görevine son verilen müdürler arasında yer alan Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Serdar Ergin’in İzmir 3. Bölge İdare Mahkemesi’nde açtığı davada yürütmeyi durdurma kararı çıktı. Ergin’in karar gereği bir ay içinde eski görevine döndürülmesi gerektiği belirtildi.

6. YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARI

Daha önce konuyla ilgili dava açan Anafartalar İlkokulu Müdürü olarak görev yapan Nejdet Yalçın, Zafer İlkokulu Müdürü olarak görev yapan Sami Keskin ve Birgi Fazlı Alpay Sağlık Meslek Lisesi Müdürü olarak görev yapan Arif Bilgi, Zeytinlik İlkokulu Müdürü olarak görev yapan Volkan Oğhan ve 3 Eylül YBO Müdürü olarak görev yapan Mustafa Sarı için de yürütmeyi durdurma kararı verilmişti. Ergin, hukuk mücadelesini kazanan 6. isim olurken, yürütmeyi durdurma kararı alan diğer okul müdürlerinin eski görevlerine henüz döndürülmediği ve yeniden puanlama yapılacağının ifade edildiği öğrenildi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.