TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Geleceğin ressamları aranıyor

Bornova Belediyesi, “ Çocuk Gözüyle Bornova” konulu resim yarışması düzenliyor. İlki gerçekleştirilecek yarışma, 6-10 ve 11-15 yaşları olmak üzere iki kategoride yapılacak

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2015 07:59
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Geleceğin ressamları aranıyor

Bornova Belediyesi, çocukların hayal dünyalarını geliştirmek ve hayallerindeki Bornova’yı keşfetmelerini sağlamak amacıyla “Çocuk Gözüyle Bornova” konulu resim yarışması düzenliyor. Bornova ilçe sınırları içinde yer alan tüm özel ve resmi okullarda öğrenim gören ilkokul, ortaokul öğrencilerine açık olan yarışma

6-10 ve 11-15 yaş arası olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilecek.

SERBEST TEKNİKTE YAPILACAK

Her katılımcı, yarışmaya daha önce sergilenmemiş ya da ödül almamış 1 resimle katılabilecek. Resimler 35 cm x 50 cm ölçülerinde, teknik ise serbest olacak. Eserler en geç 03 Nisan 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar Bornova Belediyesi Kurs Merkezi'ne posta, kargo ya da elden teslim edilebilecek. Sonuçlar, 17 Nisan'da açıklanacak.

JÜRİDE SEÇKİN İSİMLER

Dereceye girecek resimleri; Yaşar Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Gören Bulut, Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Merih Tekin Bender, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Başkanı Prof. Mümtaz Sağlam, Yaşar Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü Başkanı Yard. Doç. Dr. Umur Türker ile Bornova Belediyesi Hobi ve Beceri Kursları Sorumlusu Aysun Bircan'ın yer aldığı seçici kurul belirleyecek.

Her iki kategoride seçilen ve ödül alan eserler Bornova Belediyesi’ne ait salonlarda sergilenecek. birincilere tablet bilgisayar, ikincilere oyun konsolu, 3. cülere ise resim defteri ve boya seti hediye edilecek. İsteyenler www.bornova.bel.tr adresinden ya da 0232 999 29 29 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilecek. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.