TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

 4. Şakir Süter Gazetecilik Yarışması başvuruları başladı

Bergama Belediyesi tarafından Bergamalı gazeteci – yazar merhum Şakir Süter anısına bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Şakir Süter Gazetecilik Yarışması için başvurular başladı

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2015 08:16
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
 4. Şakir Süter Gazetecilik  Yarışması başvuruları başladı

Bergama Belediyesi’nin belediye haberleri yapan gazetecilerin mesleki gelişimlerini sağlamak ve başarılı çalışmaları özendirip ödüllendirmek amacıyla gerçekleştirdiği yarışma her yıl olduğu gibi bu yıl da 5 ayrı kategoride düzenlenecek. Adaylar, yarışmaya “Haber, İnceleme – Araştırma, Röportaj, Karikatür, Fotoğraf” kategorilerindeki çalışmalarıyla katılabilecekler. Yarışma, İzmir ve ilçelerindeki basın – yayın organlarında çalışan gazetecilerin 15 Temmuz 2014 – 15 Temmuz 2015 tarihleri arasındaki çalışmalarını kapsıyor. Aday çalışmaların içeriğinin İzmir ili ve bağlı ilçe belediyeleri ile ilgili olması koşulu aranıyor. Aday gazeteciler için ise Sarı Basın Kartı zorunluluğu bulunmuyor.

SON BAŞVURU 7 AĞUSTOS

4. Şakir Süter Gazetecilik Yarışması’nın son başvuru tarihi 7 Ağustos 2015. Adayların çalışmalarını en geç 7 Ağustos Cuma günü saat 17.30’a kadar Bergama Belediyesi Basın Bürosu’na teslim etmesi veya posta yoluyla iletmesi gerekiyor. Haber çalışmaları, başvuru sürecinin sonunda Ön Jüri ve Büyük Jüri tarafından değerlendirilecek. Şakir Süter’in ölüm yıldönümü olan 27 Ağustos 2015 Perşembe günü düzenlenecek ödül töreninde beş kategorinin dışında ayrıca Bergamalı gazeteci merhum Ahmet Ünaleroğlu ve Bergama Belediyesi adına da özel ödül verilecek. Yarışmaya katılmak isteyen adayların, detaylı bilgi ve başvuru formuna ulaşmaları için Bergama Belediyesi’nin www.bergama.bel.tr adresli internet sitesine girmeleri yeterli. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.