TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karabağlar’da engellilerin film keyfi

Karabağlar Belediyesi ve İzmir Sağırları Koruma ve Kalkındırma Derneği’nin işbirliğiyle düzenlediği ücretsiz sinema etkinliğinde, işitme engelli vatandaşlar film gösteriminin keyfini çıkardılar

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2015 07:50
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karabağlar’da engellilerin film keyfi

Gerçekleşen sinema gösteriminde Karabağlar Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Pelin Erda, İzmir Sağırları Koruma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Metin Atak ve yönetim üyeleri bir araya geldi. İşitme engelli sanatçıların yazıp yönettiği ve oynadığı “Bilyenin Hatırını Unutamayanlar” adlı sinema filmi Karabağlar Belediyesi Bozyaka Kültür Merkezi’nde izleyicileriyle buluştu. Dernek üyesi engelli ailelerin katılımıyla gerçekleşen ve 350’yi aşkın sinemaseverin bir araya geldiği etkinlik öncesi konuşma yapan Pelin Erda, tüm engellerin aşıldığı bir Karabağlar hayal ettiğini vurguladı.

“Engelleri birlikte aşacağız”

Erda konuşmasında, “Karabağlar Belediyesi olarak engelsiz bir yaşam istiyoruz. Bütün engellilerimiz için engellerin kaldırıldığı bir Karabağlar hayal ediyoruz. Bunları tek başımıza yapamayız, sizlerin getireceği talep ve öneriler doğrultusunda yapabiliriz. Bundan sonraki yıllarda engelleri aşmak üzere birliktelik için sizleri davet ediyorum” dedi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.