TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aday adayları için yapılan web sitesi tanıtıldı

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, milletvekili aday adaylarının tanıtımının yer alacağı www.chpizmiradayadaylari.com internet sitesinin tanıtımını yaptı

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2015 07:48
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Aday adayları için yapılan web sitesi tanıtıldı

ANIL YIKGEÇ

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Bedri Serter, milletvekili aday adaylarının tanıtımının yer alacağı internet sitesi tanıtım toplantısında aday adaylarıyla bir araya geldi. AR-GE birimi tarafından hazırlanan aday adaylarının tanıtımının yer alacağı www.chpizmiradayadaylari.com internet sitesinin tanıtımı yapıldı. Aday adaylarının özgeçmişi, tanıtım videosu ve sosyal medya sayfalarının yer alacağı tanıtım sitesi için aday başına 500'er lira para alınacak.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı'nın düzenlediği milletvekili aday adaylarının tanıtım toplantısı Kültürkpark Sanat'ta yapıldı. AR-GE birimi tarafından aday adaylarının tanıtımı için geliştirilen proje tanıtımına İl Başkanı Bedri Serter, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve aday adayları katıldı.

İNTERNET ÜZERİNDEN TANITIM

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, “Sizleri seçim sürecinde üyelerimize daha iyi nasıl tanıtabiliriz mantığı ile ortaya çıkmış bir projedir. Sağlıklı bir çalışma olacak. İnternet üzerinden sizi tanıtmış olacağız. Toplam 129 bin üyemiz var. Hepsine tek tek ulaşmanız mümkün değil. 29 Mart demokrasi şöleninden sonra 7 Haziran'da inşallah Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu başbakan yapmak için elimizden geleni sizler ve bizler göstereceğiz. Genel seçimler öncesi çalışmalarımızın ve çabalarımızın en yüksek seviyesinde fayda almak için çalışmalarımızda hassas olmamız gerektiğini vurgulamak istiyorum” dedi.

"ÖNSEÇİMDEN KİM ÇIKARSA ADAYIMIZ O OLACAK"

Önseçimin parti içinde demokrasi anlamında çok iyi olduğunu söyleyen Serter, “Önseçimde parti üyelerimizin sandıklara ulaşım konusunda çalışmalar zaten yapıldı. Biz yönetim olarak 60 günlük süre içinde iki kez ilçeleri gezdik. Toplantılar yaptık. İlçelerimizin birinci tercihi önseçimdi. Biz bunları genel merkezimize ilettik ve kararı aldırttık.  Katılımların yüksek olması gerekiyor. İzmir’de genel seçimde 152 aday adayı önseçime girecek. Başka partilerin yaptığı gibi temayül yoklamaları gibi sistem bizde yapılmıyor. Oylar sandıklara atılıp yola çıkılmıyor. Önseçimden kim çıkarsa adayımız o olacak” dedi.

BÜTÜN ADAY ADAYLARINA EŞİT ŞANS

Bu önseçimde herkesin eşit şartlarda yarışacağını söyleyen Serter, “Aday adaylarımızın en açık ve eşit şans sağlanması en önemli şartımızdır. Üyelerimizin yüzde 100’ü ile önseçim yaparsak amacına o kadar iyi ulaşacaktır. Başarılı bir önseçim süreci partimiz için iyi olacak. Geleneğin sürekli haline gelmesine katkı sağlayacak. Çok önemli bir önseçim göreceğiz. Aranızdan bakanlar, komisyon başkanları çıkacak. Önseçim başarılı olursa kampanya da başarılı olur.  Daha güçlü örgüt daha güçlü CHP, iktidar demektir. Bu süreçte dosta düşmana birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu göstermemiz gerekiyor.  Hepimize düşen görev halkımızın bizden beklediği birlik, dinamizm ve çalışkanlığı göstermektir. Milletvekili adayı olamayanları da yanımızda görmek, kampanyaya destek vermesini istiyorum. Her zaman yanınızda olduğumuzu da belirtmek istiyorum. Biz eşit mesafedeyiz. Size ne kadar yakınsam herkese o kadar yakın, uzaksam da uzağım. Bizim eşit imkanlar sunmak borcumuzdur” diyerek sözlerini sonlandırdı.

500 TL BEDELİ VAR

Bu projenin bir bedelinin olduğunu söyleyen Serter, “Bu internet portalına girmek isteyenler 500 TL ödeyecekler. Çıkışta makbuzlar var. Kim ödeme yaparsa onunkini başlatacağız. Geriye kalan masraflar, ihtiyaçlar giderildikten sonra kadın ve gençlik kollarına eşit olarak dağıtılacak” dedi.

 HER ADAYA EŞİT MESAFEDEYİZ

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter toplantı sonrası yaptığı açıklamada CHP’nin ne kadar demokrat, özgür ve özgüveni olan parti olduğunu göstermiş olduklarını söyledi. Toplantıda 154 aday adayına eşit şekilde davranacakları vurgusunu yapan Serter, “CHP İl yönetimi ve AR-GE grubumuzun ortaklaşa yaptığı çalışmaydı. Göreve geldiğim günden beri 60 gündür hep ortak çalışmalara ve beyin fırtınasına çok önem veren bir yönetimiz. Böyle de çalışmaktan bugüne kadar çok mutluyum. Sizlerde gözlemliyorsunuz. Kusursuz, ama bazen hatanın olabildiği çalışmaları en açık ve net şekilde yapıyoruz. Çok önemli bir seçime gidiyoruz. Bizim için 30 yıl sonra olmazsa olmazımızdı. Sağ olsun Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Parti Meclisi’nden çıkan bu ön seçim kararıyla örgütümüz motivasyon kazandı. Bu motivasyonu biz tüm ilçe başkanları, ilçe yönetimleri, kadın ve gençlik kolları olarak yaptığımız toplantıda bire bir şahit olduk. 29 Mart’ta sandığa gelecek örgüt arkadaşlarımızla etkin bir seçim gerçekleştireceğiz.  Sonucunda da 7 Haziran seçimlerine ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Her adayımıza eşit mesafedeyiz. Kime ne kadar yakışan herkese o kadar yakınız. Kime ne kadar uzaksak herkese de o kadar uzağız” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.