TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nasır: 7 Haziran İzmir için 2 kere önemli

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, İzmir Sanayiciler ve İş Adamları Derneği’nin kahvaltılı sohbet toplantısına katıldı. Toplantıya İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan katıldı. Nasır, toplantıda milletvekili seçilmesi halinde yapacaklarını anlatarak, 7 Haziran seçimlerinin İzmir için 2 kere daha önemli olduğunu belirtti

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2015 08:50
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Nasır: 7 Haziran İzmir için 2 kere önemli

ÖZKAN PEKÇALIŞKAN

İzmir Sanayiciler ve İş Adamları Derneği’nin  (İZSİAD) davetlisi olarak Tarihi Havagazı’nda düzenlenan toplantıya katılan AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, Türkiye’de İzmir’in işsizlik konusunda kamu yatırımlarında aldığı payla ilgisi olmadığını söyleyerek, “İzmir’in hiçbir şeye ihtiyacı yok, kendi iç dinamiklerini kullanması ile işsizlik sorunu çözülür. İzmir’i etkileyecek tarihi çarşı Kemeraltı’nda restorasyon ve geri kalan taraf kentsel dönüşümle ayağa kaldırılarak kentin ekonomisine büyük katkı yapılabilir” dedi.

“İDEOLOJİK SÖYLEMİM YOK”

Nasır, bugüne kadar sağlık ve inşaat sektöründe yaptığı yatırımları ve sivil toplum kuruluşlarındaki çalışmalarını anlatarak, “İzmir’de 2002 yılında Türkiye’den yüzde 20 fazla hazır betona para verilmesi ile mücadeleyi başlattım. Buradan edindiğim tecrübe ile inşaat sektörünü örgütlü yapı kurulması ile ilgili çalışmalara STK’lar ile el ele vererek Türkiye genelinde çalıştım. Sektörün TOBB’da temsil eder konuma geldik. İdeolojik ve siyasi söylemim bugüne kadar olmadı. Bundan sonra da olmayacak” diye konuştu.

“İZMİR HAK ETTİĞİ NOKTADA DEĞİL”

Nasır, İzmir’in her şeye ideolojik yaklaşma hastalığının olduğunun altını çizerek, “İzmir’in gelişiminin önünde hiçbir engeli olmayan bir kent. Bir İzmir sevdalısı olarak İzmir hak ettiğini noktada değil. Önündeki en büyük engel sorunlara ideolojik yaklaşımıdır. İzmir’de istişare kültürünün oluşmadığını görüyorum. Ankara’ya götürülen sorunların kamu yararı oldukça çözülmediğini görmedim. İzmir’in hak ettiği yere gelmesi ile ilgili Ankara ile köprü vazifesi gördüm. Bu nedenle milletvekili oldum. Bugüne kadar 500 -600 kişilik istihdamım ve büyük projelerim var. Milletvekili olursam projeler duracak. Aileme ve işime olumsuz etkisi olacak. Ben 7 Haziranın bu şehir için büyük bir milat olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“SEÇİMLER İZMİR İÇİN 2 KERE ÖNEMLİ”

Nasır, 7 Haziran’ın ülkenin siyasi ve ekonomik açıdan çok önemli olduğunu ve dönüm noktası olacağına değinerek, “Bu seçimlerin İzmir için 2 kere daha önemli olduğunu düşünüyorum.  İzmir insan kaynağına sahip bir il olarak 250 bin genci dışarıya gönderiyoruz. İzmir hem ekonomik hem de fiziki anlamda hak ettiği yerde değil. İzmir’de yetiştirdiğim çocuğu İzmir’de istihdam ettiremiyorsam benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Elmasın üstündeki toz var, onun silkelenmesi lazım” diye konuştu. İzmir’de sağlık yatırımlarının olduğunu ve ikinci bir hastane temeli daha attıklarını belirten Nasır, sağlık turizminde istenilen yerde olunmadığını da sözlerine ekledi. Toplantının sonunda Nasır’a günün anısına bir plaket takdim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.