TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bergama’da deve güreşi heyecanı

Bergama Belediyesi’nin yedi yıldır aralıksız gerçekleştirdiği Geleneksel Deve Güreşleri bu yılda coşku ve heyecanla güreş severlere keyif dolu anlar yaşattı

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2014 08:01
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bergama’da deve güreşi heyecanı

Yaklaşık 5 bin kişi izlediği ve Bergama Belediyespor yararına gerçekleştirilen güreşlerde Ege ve Marmara bölgelerinden gelen 140 deve kıyasıya güreşti ve Bergamalılara keyifli bir pazar günü yaşattı. Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç'in da aralarında bulunduğu yaklaşık 5 bin kişi izlediği güreşler renkli görüntülere sahne oldu.  

Bergama Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kahyaoğlu ve Ümit Atlam, Meclis Üyesi Murat Tanol ve Güreş Ağası Hasan Kaya ile birlikte güreşe katılanları selamlayan Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, güreşleri düzenleyen Bergama Deve Güreşini Sevenler Derneği'ne teşekkür ederek, "Türk geleneğinin temelinde olan deve güreşini bugüne kadar yaşatan herkese çok teşekkür ediyorum. Seneye inşallah sekizincisini düzenleyeceğiz ve yine bu meydanda hep beraber olmak dileğiyle hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Kıyasıya geçen güreşlerin sonunda şampiyon olan develere Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Güreş Ağası Hasan Kaya ve Bergama Belediyespor As Başkanı Hakan Karcı tarafından kupa ve ödülleri verildi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.