TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gürsel Tekin'den tweet açıklaması

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, TRT personelinin muhalefet liderleri hakkındaki tweetleri ile ilgili, ‘Bir zavallının hezeyanlarının hesabını yargı önünde soracağız’ dedi

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2015 08:04
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Gürsel Tekin'den tweet açıklaması

CHP Genel Sekreteri Tekin yaptığı yazılı açıklamada, "Bir iktidar memurunun Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve diğer muhalefet liderleri hakkında sosyal medyada yer alan paylaşımları bugünkü kimi gazetelerde yer almıştır. Bu kişinin bağlı bulunduğu kurumun yöneticisi kendisini tayin edenlere yakışır ve yaraşır biçimde hareketsiz kalmış, bu saygısızlığa ve hakaretlere ortak olmayı tercih etmiştir. Bir zavallının hezeyanlarının hesabını yargı önünde soracağız. Ancak asıl görev Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu’na düşmektedir. Sayın Davutoğlu bir onur sınavıyla karşı karşıyadır.

Ya onursuz bir zavallının yanında duracak, onu kanatları altına alacak ya da siyasetin ve siyasetçinin, dolayısıyla kendi onurunu koruma yolunu seçecektir. Bu konuda çok da umutlu olduğumuzu söyleyemem. Zira söz konusu kendisini bu makama atayan kişi olduğunda şahin kesilen Başbakan, muhalefet temsilcilerine yönelik hakaretleri görmezden gelmiş ve seçim meydanlarında kullandığı üslupla adeta özendirmiştir. Şimdi bizi mahcup etmesini bekliyorum. Unutulmamalıdır ki, CHP iktidarında ‘bu türlere’ yer olmayacak ve siyaset kurumuna, siyasetçilere kimse aşağılık bir dille saldıramayacaktır. Bu türler en ağır cezayı görecektir" ifadelerini kullandı. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.