TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Meselenin çözümü Başbakana bırakılmalı”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 25'inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için adaylık başvurusunda bulundu

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2015 08:43
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Meselenin çözümü Başbakana bırakılmalı”

Parti Genel Merkezi'nde adaylık başvurusu yapan Bahçeli, basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Döviz kurundaki artış hatırlatılarak ekonomik gelişmeler konusunda bir endişe duyup duymadığı sorulan MHP Lideri Bahçeli, “Türkiye ekonomik yönden bunalım içerisinde. Çıkış yolu itibariyle gösterilen çabalarda ekonomi bilimiyle ters düşen yaklaşımlarla doludur. Cumhurbaşkanı bu gibi konularda biraz uzakta kalıp bürokrasideki yetişmiş uzmanlarımızla meselenin çözümünü başbakana bırakmasında yarar vardır” ifadelerini kullandı.

Partilerin kapatılmasını engellemek amacıyla Meclis'e sunulan kanun teklifi için partisinin tutumunun ne olacağı sorulan Bahçeli, “Kamuoyunu sürekli yanıltma politikası takip ediliyor. AK Parti'nin kapatılma endişesi Anayasa Mahkemesi'nde görüşülme sırasında gündeme geldiğinde MHP, partilerin kapatılmaması gerektiğini bununla ilgili gerekli değişikliklerin yapılmasından yana olabileceğini ve partileri kapatmak yerine kapatmaya temel olan yasadışı eylemleri kim yapmışsa siyasi parti yöneticilerinden onların yasaklanması veya yargıya ifadelerinin alınması lazım geldiğini ifade etmiştim. Durup dururken parti kapatma meselesi ortaya çıkmıştır. Böyle bir parti kapatma yok. Ceza müessesesi vardır. Varsa partide hata bizden gelip cezamızı kessinler ama milleti aldatmasınlar” dedi. (DHA/ANKARA)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.