TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir sevdasıyla hizmet edeceğim

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor, halkın beklentilerini dinliyor

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2015 07:21
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir sevdasıyla hizmet edeceğim

Gün içinde İzmir’in iki büyük ilçesi olan Gaziemir ve Karabağlar’da çalışmalar gerçekleştiren Necip Nasır, vatandaşların da yoğun ilgisi ile karşılaştı. Esnaf ziyareti gerçekleştirdiği bir markette vatandaşın Necip Nasır’a “Maşallah, İzmir’de her yerde senin afişlerini, araçlarını, reklamlarını, broşürlerini görüyoruz.  Birinci sıra milletvekili adayı gibi dolaşıyorsun. İzmir’in senin gibi çalışkan insanlara ihtiyacı var. Sen halkın çocuğusun hizmet için aday olduğunu biliyoruz. Sen bu seçimi kazansan da kazanmasan da İzmir’e hizmet edeceğine inanıyoruz” şeklinde seslendi. Necip Nasır ise, yerinin birinci sıra da olsa böyle çalışacağını belirterek, İzmir sevdasıyla hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

“GÜÇLÜ İKTİDAR MİLLETVEKİLİ İLE KALE NASIL OLURMUŞ GÖRSÜNLER”

Ziyaretleri sırasında vatandaşların hizmet eksikliğine dikkat çekmesi ile Necip Nasır, İzmir’in hizmet açlığını İzmir’den çıkacak güçlü milletvekili sayısı ile gidereceklerini ifade etti. Dünyanın en zengin kaynağı olan insan kaynağının İzmir’de olduğunu anlatan Necip Nasır, 9 üniversitesi olan bu kentin istihdam yaratamadığını ifade etti. Yerel seçimlere 4 yıl kaldığını hatırlatan Necip Nasır, “İzmir’in 4 yıl kaybedecek zamanı yok. Belediyelerin çoğunluğu İzmir’de muhalefet partisinde. Genel seçimlerde ise iktidar partisinin geçen dönem 11 olan milletvekili sayısını 16’ya çıkaralım. Herkes İzmir için rekabet içine girsin, belediyeler de milletvekilleri de çalışmaya başlasınlar. Hizmet yarışında kazanan İzmir olsun” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.