TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Naturel Festivali ilk kez İzmir'de

İnsanları daha doğal, sağlıklı ve bilinçli yaşama yöntemleri hakkında doğru bilgilendirmeyi amaçlayan “Naturel Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali” İzmirliler'le buluşuyor

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2014 07:22
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Naturel Festivali ilk kez İzmir'de

Festiva A.Ş. tarafından 15 yıldır düzenlenen ve Türkiye'nin bu alandaki ilk organizasyonu olan etkinlik, 5 - 7 Aralık tarihleri arasında Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) gerçekleştirilecek.

İnsan sağlığını beden-zihin-ruh bütünlüğü ile ele alan çağdaş yaklaşımı, uzmanlar kanalıyla anlaşılır bir şekilde işlemek ve insanları bilgilendirmeyi amaçlayan Naturel Festivali’nde 3 gün boyunca dolu dolu bir program sunulacak.

UZMANLAR BİR ARADA

Dr. İnci Erkin’in 5 Aralık Cuma saat 11.30’da “Self-Sabotaj: Neden Kendimizi Engelleriz” başlığıyla açılış konuşmasını yapacağı organizasyonda Dr. Ender Saraç “Ruhsal Yolculuk ama Nereye?”, Op. Dr. Cüneyt Tuğrul “Kanserden Sağ Çıkmak”, Rafet Gökhan Ayyüce “Sayıların Gizemi ve Anadolu Numerolojisi”, Prof. Dr Kemal Nuri Özerkan “Yaşam Komandosu Nasıl olunur?”, Doç. Dr. Sultan Tarlacı “Kuantum Zihin ve Bilinç: Güncel Bilimsel Yaklaşım”, Juanita Puddyfoot “Geçmişten Bugüne Yaşamlarımız ve Enerji Alanlarımız” üzerine söyleşiler yapılacak.

DOPDOLU BİR PROGRAM

Gülüm Pekcan’ın “Kum Saati” adlı interaktif dans tiyatrosu, Tuncay Vural’ın “Dansınız Karakterinizdir!” adlı stand-up gösterisi, İzmirna Fotoğraf Atölyesi’nin “Antik Çağın Ruhları” fotoğraf sergisinin de yer aldığı Naturel Festivali’nde workshop salonlarında ise transformal nefes, kinesiyoloji, reiki, bellek geliştirme, aile dizimi, olumlu düşünme, theta healing gibi çeşitli konular işlenecek. İzmirli kişisel gelişim uzmanı İkbal Kaya da, 7 Aralık Pazar 17.45 - 18.45 saatleri arasında “Olumlu Düşüncenin Ruhsal, Fiziksel, Duygusal Şifası” üzerine bir workshop gerçekleştirecek.

Festival her gün 11.00 - 20.00 arası ziyaret edilebilecek. Günlük giriş 15’inci yıla özel 15 TL. olarak belirlendi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.