TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Delican'dan Kocaoğlu’na çağrı ‘Neyi biliyorsan çık açıkla’

Mahalle Başkanları toplantısında konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun fuar alanıyla ilgili yapmış olduğu fuar açıklamasına sert tepli gösterdi ve “Biz insanlara hizmet için bu görevdeyiz. Neyi biliyorsan çık söyle, bizim gizli saklı hiçbir şeyimiz yok” dedi

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2015 08:39
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Delican'dan Kocaoğlu’na çağrı ‘Neyi biliyorsan çık açıkla’

A.FEYZİ MİRHANOĞLU

 

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından 81 vilayette eş zamanlı düzenlenen Mahalle Başkanları toplantısı İzmir’de düzenlendi.

 

Geçtiğimiz Büyükşehir Belediye Meclisinde Aziz Kocaoğlu’nun fuar alanıyla ilgili yaptığı ‘Siz bizi engelliyorsunuz’ ifadesine sert tepki gösteren Delican, “Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu her genel seçim öncesi olduğu gibi tekrar milletvekilliğine oyamaya başladı. 2007 seçimlerinde Cem Uzan mazot 1 lira derken, Kocaoğlu da ‘İzmir’e 5 tane baraj yapacağım’ diyordu. Peki barajları kim yaptı? İzmir’e suyu kim getirdi? ‘İzmir’e baraj yapacağım, demir ağlarla öreceğim’ dedi. Şimdi de ‘Biz biliyoruz önce fuar alanını durduruyorsunuz, sonra açtırıyorsunuz’ diyor.Neyi biliyorsun kardeşim biliyorsan çık, seninle basın önünde, her yerde bu konuları tartışmaya hazır bir il başkanı var. Bizim arkamızda gizli saklı hiçbir şey yok. Biz insanlara hizmet etmek için gelmiş insanlarız” dedi.

 

“KİMSE KANDIRAMAYACAK”

Türkiye genelinde tüm illere aynı yardımın yapıldığını vurgulayan Delican, “Neymiş efendim hükümet İzmir’i desteklemiyormuş. Herkese aynı yardım yapılıyor. İzmir’e gelen yetkinin haddi hesabı yok. En son Lütfi Elvan geldi, fuarın yolu ile ilgili elinden geleni yapacağını benim yanımda söyledi. Bunları bilen insanları kandıramazsınız. Sayın Kocaoğlu, biz bunları vatandaşa anlatacağız. Siz mahalle başkanlarımız olarak AK Partinin kılcal damarları olarak bunları mahallelerinizde ev ev gezerek anlatacaksınız. İzmirliyi artık kimse kandıramayacak. Bunların İzmir için hiçbir şey yapmadığını sadece hükümeti karadıklarını anlatacağız. Biz bir avuç insana yenilmeyiz. İzmirliyi artık kimse kandıramayacak” ifadelerini kullandı.

 

HER ZAMAN YAPICI OLUN

Mahalle Başkanlarına 7 Haziran’da yapılacak Genel Seçimlerde büyük görev düştüğünü vurgulayan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican şunları söyledi, “Yoğun bir gündem geçiriyorsunuz. Biz siyaset yapan insanların birinci kuralı iletişim. İletişimin en iyi kuralı da iyi bir dinleyici olmaktan geçiyor. Mahallelerinizde vatandaşları dinleyin saygı gösterin. Eğer size karşı fevri tavır gösteriyorlarsa ben size saygı duyuyorum siz de beni dinleyin diyerek her zaman yapıcı olun. Sermayesi insan olan bir iş yapıyoruz.  Ne kadar çok gönül alabilirsek İzmir’de o kadar başarılı olur.” 

 

İZMİR EMEKLİYOR

AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Nesrin Ulema, AK Partinin en büyük gücünü teşkilat mensuplarının kararlı duruşundan aldığını vurgulayarak, “Bizim 13 yılda bu ülkeye yaptığımız hizmetleri anlatmaya konuşmalarımızda zamanımız yetmiyor, hatta o kadar çok hizmete imza attık ki birçoğunu unutuyoruz. AK Parti hükumeti döneminde İzmir’e toplam 27 milyar dolarlık yatırım gerçekleşti. Ancak basiretsiz yerel yönetim anlayışı yüzünden koşarak ilerleyen Türkiye içerisinde İzmir emekliyor. Stat yapmaya çalışıyoruz hemen akabinde birileri dava açmaya çalışıyor. Biz AK Parti iktidarları döneminde hem kurucu genel başkanımız hem de başbakanımız nereden oy aldığımıza asla bakmadık. 77 milyona hizmet için yola çıktık ve yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.