TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Biz bu oyunu bozarız"

Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım genel seçimlere sayılı gün kala Bayraklı İlçesinde miting düzenledi

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2015 08:05
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
"Biz bu oyunu bozarız"

AHMET TOPRAK

Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım seçime sayılı günler kala partisinin Bayraklı İlçe Teşkilatı’nda düzenlediği mitingde halka seslendi. Miting öncesi Torbalı Mehteran ekibi tarafından yapılan gösteri büyük beğeni topladı. Mitinge AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, İzmir milletvekilleri Hamza Dağ, İlknur Denizli, Rıfat Sait, AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, AK Parti ilçe belediye başkanları, İzmir AK Parti Milletvekili adayları, ilçe başkanları ve çok sayıda teşkilat yöneticisi bulundu. Mitingde binler Canım Türkiyem şarkısı ile coştu.

"BU GÜZEL ÜLKEYİ SİZE TESLİM ETMEYİZ"

Mitingde Savcı Sayan AK Partili İzmir milletvekilleri adayları adına konuştu. Sayan, Doğan Medya Grubu’na ve muhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi. Sayan, "Türkiye; Kürdiyle, Türküyle, Lazıyla bir bütün. Şimdi bu manzarayı bozmak istiyorlar. Birliği bozmak istiyorlar. Beraberliğimizi bozmak istiyorlar. Biz buna izin vermeyiz. Biz gece gündüz çalışırken amacımız birilerinin milletvekili olması değil. Bizim davamız herkesin özgürce yaşayacağı bir Türkiye yaratmak. İşte bu meydan Anadolu çocuklarının meydanı. 7 güzel bölge el ele vererek meydan okuyacağız. Daha dün Kürt’e kart kurt diyen Aydın Doğan medyası. Şimdi Demirtaş'ı popstar yaptı. Şimdi Kürt sevdalısı oldular. Biz aydın doğan gibi kendi çıkarlarımız için bölgeyi ayrıştırmıyoruz. Biz Beydağı ile Ağrı’yı kardeşleştirmek için geldik. Kemal efendi ikide bir çıkmış benim adım Kemal parayı bulurum diyor. Sen SSK batınca niye para bulamıyordun. Senin adın Kemal değil miydi? Kemal’in sözü diye bir söylem çıkarmış. Bir sözünü yerine getirdi mi? Kemal beyin yalnız bir doğrusunu gördüm. Ben Türkiye'yi İzmir gibi yöneteceğim dedi. İzmir'i nasıl perişan ettiyse Türkiye'yi de öyle perişan edecek. Kemal bey son günlerde ikramiyeden emekliden bahsediyor. Yılda 2 defa ikramiye para vereceğim diyor. Bundan 1 ay önce kendi hükümetimiz 100 lira zam yaptı. Biz bunu peşin verdik. Bu memleket ikramiye ile alınmadı ki ikramiye ile verilsin. Bunlar memleketin nasıl kazanıldığını bilmiyorlar. Bizim vatan sevgimiz limitsizdir. Biz hepimiz üzerimize düşeni yapacağız. Biz bu ülkenin beraberliği bütünlüğü için gece gündüz çalışarak bunlara bu güzel memleketi teslim etmeyeceğiz" dedi.

"4.DEFA 1.ÇIKACAĞIZ"

 İzmir milletvekilleri adına konuşan Hamza Dağ ise sandık çağrısında bulundu. Dağ, "2002'den bu yana halkımız 4. defa AK Parti’yi iktidara getirecektir. 7 Haziran günü AK Parti 4. zaferimizi kutlayacağız. İzmir bize gerekli desteği verecektir. Pazar akşamı AK Parti zaferiyle beraber Muhalefetin de istifaları  yaşanacak. Pazar günü buradaki coşkumuz,heyecanımız, kalabalığımız inşallah sandığa da yansıyacak. İnşallah AK Parti yine birinci çıkacak. Pazar buradaki her kardeşimiz, partilimizin her biri sandık müşahididir. Sandığa hakim olacağız. Birilerinin sandıklara yapmak istediği manipülasyona izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

"BİZ SADECE RUKÜDA EĞİLİRİZ"

Konuşmasına kalabalığı selamlayarak başlayan Binali Yıldırım, "Bugün bayraklıda bir coşku, buluşma, hasret giderme var. Gençler siz de bilirsiniz ki biz sadece ruküda eğiliriz. Elhamdülillah Allah’ta millette bizden yana” dedi.

"HİZMETLERİMİZİ GÖLGELEYEMEZSİNİZ"

Çarpıcı açıklamalarda bulunan Yıldırım, "Pazar günü 10. seçime gidiyoruz. AK Parti’nin 10. seçimini yapacağız. Bugüne kadar her seçimde milletimiz bize daha çok destek verdi. AK Parti’yi tek başına iktidara getirdi. AK Parti sizlerin dualarını projelere çevirdi. Eski Türkiye'yi sildi. Eski Türkiye'yi geri getirmek isteyenlere fırsat verir misiniz? İzmir buna fırsat vermez. İzmirli Türkiye'nin kalbidir. İzmir için 2011 den beri çok güzel hizmetleri sizlerle beraber gerçekleştirdik. Sizlere bugün sağlıkta, ulaşımda, eğitimde tarımda neler yapıldıysa. AK Parti iktidarı döneminde yapıldı. Ne yaparsanız yapın İzmir'e yaptığımız hizmetleri gölgeleyemezsiniz. İzmir yapanı da bilir. Yapılanı da iyi bilir.  Eski Türkiye hastanede muayene olmak için sıra bekleyendir. Enflasyonun yüzde 30 olduğu Türkiye’dir. 70 cent için 70 kapı çalan Türkiye’dir. Yeni Türkiye sizin inşa ettiğiniz AK Parti ile bir Türkiye'nin 3 Türkiye olduğu ülkedir. Milli gelirin 230 milyar dolardan 830 milyara çıktığı Türkiye’dir. Yolları bölen hayatları birleştiren Türkiye’dir. Yeni Türkiye dünyanın en büyük havalimanını yapan ülkedir. Atalarımızın hayalini gerçekleştiren Marmaray ile trenleri denizin altından yürütendir. Eski Türkiye dünya güçleri önünde el pençe divan duran bir Türkiye idi. Yeni Türkiye ise one minute diyen Türkiye’dir" şeklinde konuştu.

"BUNLAR ÖNCE ENGEL OLUR SONRA HERKESİN ÖNÜNE GEÇERLER"

Konak Tüneli üzerinden muhalefete yüklenen Yıldırım, "Geçen günlerde Konak Tüneli’ni açtık. İzmir'e hayırlı olsun. O tünelleri yaparken iste burada milletvekili arkadaşlarım ile ne zorluklar çektik. Bize çıkarmadıkları engel kalmadı. Biz dedik ki siz ne kadar engel olursanız olun biz hizmet yolunda engel tanımayız. Yeşildere Buca arasını 1 dakikaya düşürdük. 'Onlar konuşur biz yaparız'. Bu kadar karsı çıktınız engellediniz yine tüneli açtık. Bir baktık ki tünelden ilk geçen CHP'nin seçim otobüsü. Bunlar karsı çıkarlar is bittikten sonra herkesin önüne geçerler” ifadesini kullandı.

AYRIM GÖZETMEKSİZİN HİZMET YAPTIK

Sözlerine ayrım gözetmeksizin hizmet yaptıklarını belirten Yıldırım, "Hizmet vatandaş, millet için yapılır. Biz hizmet verirken millete hangi partiden olduğunu sormadık. O da Allah’ın kuludur dedik. Hizmeti yaptık. Diyorlar ki AK Parti İzmir'e ne yaptı. Soruyorum size. İzmir dünyanın sayılı havalimanlarından biri yapıldıysa bu kimin? kaderine terk edilmiş İZBAN'ı açan seyahati rahatlatan kim? onlar konuşur biz yaparız. Güzelbahçe Limanı’nı yapan kim? İzmir Beydağ Barajı’nı yapan kim? Bademli Barajı’nı yapan kim? bölünmüş yolları yapan kim? dünyanın onuncu Türkiye'nin en büyük limanı Çandarlı Limanı’nı yapan kim? Menemen-İzmir bölünmüş yolunu yapan kim? gördüğünüz gibi AK Parti yapar onlar konuşur” dedi.

VATANDAŞTAN DESTEK İSTEDİ

Genel seçimde 3 dönem kuralı nedeni ile aday olamayan Yıldırım, “Bugün geçti seçime 1 gün var. 1 gün sonra sandığa gidiyoruz. Oyunu bozuyoruz. 2011'de sizlerin oylarıyla İzmir'in milletvekili oldum. 11 arkadaşımız canla başla çalıştık. Onlardan bazıları kervanı terk etti. Şimdi seçime gidiyoruz. Bu seçimde bazı arkadaşlarımız görevi başkasına devrediyor. Bu seçimde ben aday değilim ama sizle beraberim. Çünkü İzmir bizim evimiz. İzmir'in her derdi bizim derdimizdir. Yeni arkadaşlarımıza da bize gösterdiğiz sevgiyi onlara da gösterin. İzmir'in geleceği için her turlu projelerinizi sorunlarınızı çözme gayreti içinde olduk. Bu sure içerisinde bilmeden sizi üzdüğümüz olabilir. Biz bayrağı devrediyoruz. Bizim yerimize gelen arkadaşlara da aynı desteği gösterin” diyerek yerini alacak olan vekiller için vatandaştan destek istedi.

"BU ÜLKEYE KUMPAS KURANLARA HESABINI TEK TEK SORACAĞIZ"

Bu seçimde diğer seçimlere göre bir farklılık var diyen Yıldırım, "Bu seçimlerde sanki 2 tane parti var. AK Parti ve düne kadar terörü arkasına alan bölücü bir parti var. Oyun büyük. CHP'nin iktidar olmak için iddiası yok. Kendine hedef koymuş yüzde 30 alırsam şapkayı havaya atarım diyor. MHP bu seçim meydanında MHP'nin HDP aleyhine bir şey dediğini gördünüz mü? hani bunlar milliyetçiydi. Daha dün bunlar birbirinin gözünü oyarken. Şimdi sürme çekiyorlar. Bunlar aklı sıra seçim oldu. AK Parti iktidardan indi diye düşünüyor. Bunlar şimdiden ganimet kavgasına girdi. Bunlar diyor koalisyon olacak. Herkes birbirine mesaj gönderiyor. Gülücük atıyor. Akılları sıra AK Parti iktidarı kaybediyor. Bunların milletin işini gücünü düşündükleri yok. Bunlar şimdiden kaymaklı yerleri kapmaya çalışıyor. Avucunuzu yalarsınız. Aç tavuk kendini buğday ambarında sanır. Ne Amerika da ki etkini, yetkin gazeteler. Ne Avrupa ne paraleli topu bir araya gelse vız gelir tırıs gider. AK Parti 7 Haziran’da daha güçlenerek yine tek başına iktidar olacaktır. Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti devleti ile bilek güreşine tutuşamaz. Adı ne olursa olsun. Bunun hesabını bu millet verir. Türkiye'nin bekasına kumpas kuranlar. Tek tek hesabını verecekler. Burunlarından fitil fitil getireceğiz" diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.