TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altay, Kulabaş'ı gözden çıkardı

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta puan cetvelinin son sırasındaki Altay'ın yönetimi, Ferit ve Bilal'in sözleşmelerini feshettikten sonra Gökhan ve Serkan'la anlaşarak yolları ayırmaya hazırlanırken Ahmet Kulabaş'ı da gözden çıkardı

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2015 08:22
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altay, Kulabaş'ı gözden çıkardı

Devre arasında Boluspor'dan kiralanan gurbetçi golcüyle masaya oturan yönetim, "Seni önümüzdeki sezon kiralamayı ya da bonservisini almayı düşünmüyoruz. Şimdiden kendine kulüp ara" mesajı verdi. Mukavelesi feshedilecek 28 yaşındaki santfor, Altay'da 2 maçta 58 dakika şans buldu.

Altay'da stoper Ferit'le yolların ayrılması nedeniyle geçen hafta idmanda burnu çatlayan stoper Ömer Arslan'ın pazar günü deplasmanda oynanacak Sarıyer maçına götürüleceği bildirildi. Yedek soyunacağı öğrenilen genç savunmacının oyuna girmesi halinde özel maske takacağı kaydedildi. Bu arada kadroda yapılan operasyon nedeniyle teknik direktör Yalçın Koşukavak, U19 takımından orta saha oyuncuları Bedri Ege ve Cahit Enes'i A Takım'a dahil etti. İki oyuncunun 18 kişilik kadroya alınacağı öğrenildi. (DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.