TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aziz Yıldırım, Silivri'den destek istedi

Hedef 1 milyon üye kampanyasına destek vermek amacıyla Silivri’ye gelen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, “Bizi evimizden alıp götürdüklerinde bizim şike yapmadığımızı ben hep söyledim. Şikenin nasıl yapıldığını ve yapılan bir ülkede nasıl olduğunu gören ve bilen insanlarız” dedi

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2015 08:23
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Aziz Yıldırım, Silivri'den destek istedi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, hedef 1 milyon üye kapsamında Silivri Fenerbahçe Platformu tarafından organize edilen destek gecesine katıldı.

Yıldırım yaptığı konuşmada, “8 yıl önce Manisa’da Fenerbahçe’nin artık büyümesi için 1 milyon üye projesinin hayata geçirilmesi için arkadaşlar arasında konuşmalar yaptık. Başımıza bu olaylar gelince bu biraz aksamış oldu. Ama Fenerbahçe’nin ihtiyacı olan bir proje bu, 1 milyon üye projesine başladık ve gayet iyi gidiyor. Ama biraz sabır istiyor" dedi.

"ŞİKE YAPMADIĞIMIZI HEP SÖYLEDİM"

"13 Ocak 2015 tarihindeki duruşmanın ardından kamuoyuna geniş açıklamalar yapacağız" diyerek sözlerini sürdüren Aziz Yıldırım, “2015’teki seçimden sonrada kulübün 3 sene içindeki tüm yapılanma programını açıklayacağız. 3 Temmuz’da bizi evimizden alıp götürdüklerinde dahi şike yapmadığımızı hep söyledim. Belki de bana gelip o tarihlerde telkin edenler vardı, 'Başkanlığı bırak, başkanlığı bırakırsan bu olay daha değişik mecralara gider ve bu olaylar biter' diye. Ben o günde kabul etmedim, çünkü biz şike yapmadık, şikenin nasıl yapıldığını ve yapılan bir ülkede nasıl olduğunu gören ve bilen insanlarız. Biz hepimiz bu Cumhuriyetin son kale olarak, Fenerbahçe olarak bekçileri olacağız. Hepinizden tek istediğim Fenerbahçe’ye sahip çıkın, Fenerbahçe’ye üye olun. Fenerbahçe’nin size, sizin de Fenerbahçe’ye ihtiyacı var" diye konuştu. (İHA/İSTANBUL)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.