TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kiraz’ın Başkanı Şengül projelerini Hotar’a anlattı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Nükhet Hotar, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül ve AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema’yı makamında misafir etti

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2015 07:35
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kiraz’ın Başkanı Şengül projelerini Hotar’a anlattı

A. FEYZİ MİRHANOĞLU

Kısa zaman önce AK Parti ailesine katılan Saliha Özçınar Şengül, Genel Başkan Yardımcısı Hotar’a ziyaretinde Kiraz ilçesinin sorunları ve geleceğe dair projelerinden bahsetti.

Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar’da Özçınar’ın ziyareti ile ilgili, “Ailemize yeni katılan ve belki de en genç Bayan Belediye Başkanımız Saliha Özçınar’ı İlçedeki özverili çalışmalarından ve Kiraz İlçe halkının sevgisini kazanmasından dolayı kutluyorum. AK Partili Belediyecilik anlayışına kavuşan Kiraz genç ve dinamik başkanı ile bundan sonraki süreçte hizmet, yatırım, belediyecilik konusunda Saliha Başkanımızla, daha hızlı yol alacaktır. AK Partili olsun olmasın İzmir ve ilçelerimiz bizler için çok önemli. Ben ve diğer parti yöneticilerimiz her zaman bu hassasiyet ile yaklaşarak İzmir’in ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapmaya gayret gösterdik. Yaşanılabilir bir İzmir için çalışmalarımız, projelerimiz bundan sonraki süreçlerde de devam edecektir. Kiraz Belediye Başkanımız Saliha hanıma, çalışmalarında başarılar diliyor, her zaman Ankara’da bir kapısının, büyük bir ailesinin olduğunu bir kez daha belirtmek istiyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.