TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni ilçelere yeni araçlar 

Sınırlarına yeni bağlanan ilçelerde hızlı ve kaliteli hizmet vermek için yatırımlarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZSU Genel Müdürlüğü’nün filosunu 29 yeni araçla güçlendirdi

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2015 08:17
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Yeni ilçelere yeni araçlar 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bütünşehir Yasası ile sınırlarına giren 9 yeni ilçede su arızalarına daha kısa sürede müdahale etmek için araç takviyesi yapmaya devam ediyor. Daha önce aldığı iş makineleri ve hizmet araçlarına yenilerini ekleyen Büyükşehir Belediyesi, 4.4 milyon liralık yatırımla 25 kamyon ile 4 adet 4x4 hizmet aracını İZSU Genel Müdürlüğü filosuna dahil etti.

HIZLI, EKONOMİK VE GÜVENLİ HİZMET

 Çeşme, Karaburun, Dikili, Bergama, Kiraz, Kınık, Beydağ, Tire ve Ödemiş’te hizmet vermeye başlayan kamyonlardan 11’i su ve kanalizasyon çalışmaları sırasında çıkan hafriyatın toplanması ve dolgu-altyapı  malzemelerinin çalışma bölgelerine nakli için kullanılıyor. Kamyonlardan 14’ü, mini iş makinelerinin çalışma bölgelerine hızlı, ekonomik ve güvenli bir şekilde ulaştırılmasında etkin rol oynuyor. 4x4 hizmet araçları ise yeni köylerindeki şebekelerin dezenfeksiyon çalışmalarının bozuk yol ve kötü hava şartlarında bile kesintisiz şekilde sürdürülmesini sağlıyor. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.