TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vural’dan İhsanoğlu’na destek

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, CHP ile partisinin cumhurbaşkanlığı seçimindeki ortak adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'yla ilgili, "Bir cumhurbaşkanından ne bekliyorsak, gösterdiğimiz aday da bu özelliklere sahip" dedi

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2014 07:43
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Vural’dan İhsanoğlu’na destek

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Urla İlçe Başkanlığını ziyaret eden Vural, konuşmasında, yerel seçimlerde Türkiye genelinde oylarını artırdıklarını belirtti.

Vural, CHP ile partisinin ortak cumhurbaşkanı adayının Ekmeleddin İhsanoğlu olduğunu hatırlatarak, şöyle devam etti: "Türkiye’nin ihtiyacı olan bir cumhurbaşkanı adayı. Cumhurbaşkanı adayının çatışma alanı ya da dar politik tartışmaların odağı olmasını istemiyoruz. Burada yapılacak tercih, uzlaşmacı mı, çatışmacı mı, huzur mu, kavga mı, hukuk devleti mi, zorba devlet mi, kurumlar arası ahenk mi, kurumlar arası gerginlik mi? Bir cumhurbaşkanından ne bekliyorsak, gösterdiğimiz aday da bu özelliklere sahip."

İhsanoğlu'nun, toplum tarafından önemli ölçüde kabul gördüğünü ifade eden Vural, "Erdoğan’ın öngördüğü makam, kavga, huzursuzluk makamı ama biz iç enerjimizi, cumhurbaşkanı makamı için tartışarak tüketemeyiz. Siyasi partiler elbette rekabet edecektir ama cumhurbaşkanlığı makamı, hepimizi temsil etmektedir. Böyle bir aday, Erdoğan ve Öcalan ittifakına mahkum etmekten de uzaklaştırıyor" ifadesini kullandı.

Vural, cumhurbaşkanlığı seçiminde, halkın refahı için parti propagandası yapmadan süreci geçireceklerini sözlerine ekledi. (AA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.