TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müdür Türkyılmaz’dan duygusal veda

İzmir İl Sağlık Müdürü Bediha  AK Parti’den aday adaylığını koymak üzere görevinden istifa etti. Kendisi için düzenlenen veda resepsiyonunda  bir konuşma yapan Türkyılmaz, gözyaşlarını tutamayarak çalışma arkadaşlarından haklarını helal etmelerini istedi

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2015 08:10
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Müdür Türkyılmaz’dan duygusal veda

NİLGÜN TAZE

 Proje ağırlıklı bir müdürlük olmaya çalıştıklarını ve nihai hedeflerinin bir ekip olarak İzmir için çalışmak olduğunu söyleyen Türkyılmaz, “Gerek obezite ile mücadele alanında gerek organ bağışında gerekse böbrek hastalıkları alanındaki projelerimizi farklı alanlara taşıma gayreti ve hevesi ile bu yola çıktım. Bu gün zor bir gün. Çok güzel şeyler her zaman sizlerle olsun. Hep şunu söyledim hep bir olalım, hep birlikte hareket edelim. Bir ekip olmak ve bir hedef için yani İzmir için çalışmak bu bizim nihai hedefimiz. Sağlık adına bir şeyler yapmaya çalıştık ve ben yine size soruyorum. Bir olur muyuz? Oluruz. İnsan için en güzelini yapar mıyız? Yaparız. Allah bundan sonra sizler içinde ne iyi olacaksa onu versin, gönlünüzdekileri verip yolunuzu açık etsin ama herkes hakkını helal etsin. Adil olmak zordur, hakkaniyetli davranmak zor. Ben adil davrandığımı zannederim ama karşımdakine göre bu adil değildir. Bu yüzden hakkınızı helal etmenizi dilerim. Bir kimseyi üzmüş olarak bu kapıdan çıkmak istemem. Hep böyle birlikte olacağız. Benim kadrom burada, bu bir süreçtir ve ne olacağı bilinmez. Eğer bir milletvekili aday adayı olamazsam veya aday olup milletvekili seçilemez isem döneceğim yer burasıdır ve aranızda bir müdür olarak çalışmak benim için şart değildir. Sizlerin arasında bir doktor olarak, herhangi bir işte aranızda çalışmak da benim için bir şereftir.  Buradan herhangi bir şekilde ayrılmayacağımı bilmek içimi rahatlatıyor” dedi.

 DUYGUSAL VEDA

Yol haritasının kabaca belli olduğunu ve bugün istifasını valiye sunacağını belirten Türkyılmaz, “Perşembe günü Allah izin verirse İzmir’den aday adaylığı için başvurmuş olacağım. Sonrasında bir aday adaylığı süreci olacak ve bu süreçte ben hem sizlere hem de karşılaştığım teşkilattan arkadaşlara hem de STK temsilcilerine ben ne hedefliyorum, İzmir için nasıl bir milletvekili olmayı hayal ediyorum bunu anlatacağım. Ondan sonraki süreçte takdir edilir aday olur isem anlatacaklarımız bunların detayları olacak. Yok aday olamazsam o zaman müdürlüğüme kadrom ne olursa, bana ne görev verilirse kaldığım yerden çalışmaya devam edeceğim. Amaç insana dokunmak, neticede dişe dokunur hizmetler yapmak, projeler üretmek.  En nihayetinde bizlerinde etkilendiği sağlıklı kalmada etkin olmak. Şuanda bizler sağlıklıyız. Sanki biz hiç mağdur olmayacakmışız, sanki hiç hasta olmayacakmışız gibi hissediyoruz. Ama bir gün bizimde başımıza ne geleceğini Allah bilir. İstiyorum ki yatalağa dokunalım, hastaya dokunalım, kadına, çocuğa dokunalım. Bizim tüm gayretimiz mağdura dokunmak olacak. Hükümetimizin yapmaya çalıştıklarını daha da geliştirelim. İlave ihtiyaçlar varsa bunları gerekli mercilere ve Ankara’ya taşıyalım. Ama herkesi kucaklayalım, herkesi kucaklayan bir niyetle yola çıkalım. Hedef bu” açıklamasını yaptı.

 İstifa eden diğer isimler ise şöyle;

 İzmir İl Sağlık Müdürü Bediha Türkyılmaz (AK Parti), Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr.Kamil Okyay Sındır (CHP), Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Abrurrahim Şenocak ( AK Parti ), Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) İzmir Şube Başkanı Op. Dr. Recep Atçı(AK Parti), Seferihisar Devlet Hastanesi Başhekimi Murat Balanlı (AK Parti), İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tancan Uysal (AK Parti), Grand Plaza Personel Müdürü Ebru Okay (CHP), Dokuz Eylül üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Türkan Başyiğit (CHP), İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Nazmi Kalyoncu,  Bülent Tercan, Hasan Surözü (AK Parti) istifa edip İzmir'den milletvekili aday adayı oldular.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.